8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

To se nemělo stát

17. 03. 2012 | Vaše příběhy

Jednoho dne se stalo, že se můj kocour Čičik počůral pod sebe a ležel v tom. Bylo mi to divný, že se nezvedl jako vždycky. Připadalo mi to, že si to neuvědomil, jako kdyby o tom nevěděl. Druhý den si s ním hrál mladší brácha Pepa a Čičik si lehl na kotel a pak se začal motat a najednou se rozplácl na lino.

Šel zase na kotel a udělalo se mu blbě o pozvracel se. Vyhodila jsem ho ven a Pepa se smál a pak se mu taky udělalo blbě a já vyprala koberce a umyla kotel. Třetí den se vyčůral zase na koberec a natahoval, že se zase pozvrací, tak ho matka vyhodila ven.

Potom se dva dny neobjevil, jako kdyby tušil, že s ním chceme jít k veterináři. Pozdě večer jsem ho volala a lítala po celé zahradě a uslyšela jsem jeho slabé mňoukání od sousedky. Šla jsem k ní a ona měla Čičika u sebe a řekla mi:,, že když chtěla dát Čičikovi najíst, tak nechtěl si k jídlu dojít“. Volala jsem ho k sobě, nechtěl. Tak jsem ho vzala do náručí, máma, když ho uviděla, tak mi ho povolila vzít do pokojíčku.

Začal se mnou mazlit a spokojeně vrněl a lehl si na moji hruď. Slyšela a cítila jsem jeho vrnění a tlukot srdce; po pěti minutách přestal vrnět a přestalo mu tlouct srdce, začala jsem do něj šťouchat, jestli se mi to nezdá, ani se nepohnul. Polila mě bezmoc, nemohla jsem se ani hnout, po pěti minutách to pominulo, oznámila jsem to mámě. Máma s Pepou mi to nemohli uvěřit, tak jsem jim ho přinesla a pořád tomu nemohli  uvěřit. Pak tomu začali věřit... Pepa se rozbrečel a na mamce to šlo vidět, že ji to mrzí. Ten den přijel strejda Pavel se zabijačkou a já jsem kocoura dala do igelitové tašky a dala ho strejdovi, má kontejner, ve kterém pálí nepořádek. Na to druhý den přijel starší brácha Marek a taky jsem mu to řekla, ptal se:,, Na co zemřel a jak to?“, taky ho to mrzelo.

Ani nevíte, jak se blbě spí v posteli, kde zemřel kocour a být poslem těch špatných zpráv, není to nic příjemného a ještě výčitky svědomí, že jste nemohli udělat víc. Kocourovi bylo jen sedm let a byl vykastrovaný.


Autor:štěký

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Lidé jako vy by neměli mít zvířata. Nechápu jak se tím můžete ještě chlubit. Váš zootechnik je také mimo, máme kastráty ve věku 13 let! Normální je zajít se zvířetem na veterinu hned jak je něco špatně, ne ho vyhodit. Styďte se,je mi z vás na nic Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkFúúúj...Smajlík Jak úspěšně trápit zvíře? To je nechutný článek.
Obrázek uživatelky
profil
Souhlasím. Slohově šílené. A ještě ten komentář ze 17.3. 14:50 - interpunkce skoro žádná. Sloh opět hrůza. Jo, chytrážena.cz
Obrázek uživatelky
profil
nanic. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Nechapu ze vam to vubec zverejnili, je to ostuda.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles