Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Macek

25. 04. 2011 | Vaše příběhy
Už 7 let máme našeho kocourka Macka. Většinu času tráví tím, že jen jí, spí nebo se jen tak povaluje na pohovce. Je to takový domácí pecivál. Od jisté doby je to expert na tajné krádeže. Ne že bychom mu nedávali najíst, to dáváme, jen myslím, že nás jen tak zkouší, co všechno si může dovolit. Jeho zatím nejlepší kousek se mu povedl loni v létě.

Náš kocour Macek je hrozný mlsoun. Jednou jsem vytáhla z mrazáku buřty, bylo krásně, tak proč neopékat buřty při romantickém ohýnku. Jelikož jsme se nudili, rozhodli jsme se, že půjdeme na procházku. Buřty jsem dala na kuchyňskou linku, aby lépe povolily. Když jsme se vrátili a nachystali oheň, šla jsem pro buřty. Jaké bylo naše překvapení, když nikde nebyly? Ani na lince, ani v lednici, prostě nikde. No nic, místo buřtů jsme si opékali topinky. Celá rodina bručela, že místo masa mají suchý chléb, ale nedalo se nic dělat, jiné buřty jsme v mrazáku neměli. Druhý den dopoledne, když všichni byli ve škole a v práci,  jsem se rozhodla, že uklidím a vysaji. Náladu jsem neměla moc dobrou, ale musela jsem pouklízet. Vzala jsem vysavač a odtáhla pohovku v obývacím pokoji. Jaký byl můj údiv, když za pohovkou jsem našla pohřešované buřty! 

Sice to byl jen prázdný obal, ale co. Byl to předmět doličný. A byl tam nejen ten obal od buřtů, ale i moje pěnové natáčky, které pohřešuju už asi týden. Zřejmě se mu líbily, tak si je odtáhl do své tajné skrýše. Hned mi bylo jasné, kdo buřty ukradl. Náš mlsný kocour Macek! Proto jeho miska s jídlem zůstávala netknutá, on potvora neměl hlad, protože se tajně přežíral ukradených špekáčků. Když jsme včera odešli na procházku, Macek vyskočil na kuchyňskou linku a odtáhl buřty za pohovku, aby je nikdo nenašel. Bylo mi do smíchu, špatná nálada jakoby zmizela mávnutím proutku. Po očku jsem se podívala na Macka, který se opět vyvaloval na sluníčku, jen si spokojeně vrněl.

Prostě kocour dělal jako by nic. Musela jsem se smát. Tak takový je to kujón. Večer jsem to řekla zbytku rodiny a mohli se uválet smíchy. Kocour se nakonec vytrestal sám. Nejenže byl týden bez pamlsků, ale také mu byla okamžitě naordinována přísná a nedobrovolná dieta, protože sníst celé kilo špekáčků je až dost. Stejně u něj začínáme pozorovat nadváhu.



Byra - čtenářka
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Pomlázka