Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Fleka občas hlídá náš kocourek

5. 05. 2009 | Vaše příběhy

Nejdřív vám musím představit naše zvířátka. Jsou to třináctiletý pejsek Flek a asi roční kocour. Náš kocourek vlastně ani nemá žádné jméno, asi proto, že k nám přivandroval.

Flek s kocourkem často spolu leží na schodech domu, u vchodových dveří. Rádi se spolu mazlí, jedí z jedné misky. Jakmile někdo pohladí Fleka, kocourek se už přidává také, protože chce také pohladit. Hlavně kocour si z Fleka často dělá polštářek.

Měli jsme více koček, ale ne s každou byl Flek hned kamarád. Některé se k němu vůbec nemohly ani přiblížit, protože je hned honil. Ale celkem si zvykl na všechny.

Jednou jsme viděli, že Flek s kocourkem leželi na svém obvyklém místě, Flek uslyšel na chodníku nějakého psa a chtěl vyrazit k plotu, aby se také přidal svým štěkotem. Jenomže kocour mu to vůbec nechtěl dovolit.  Jak se Flek zvedl, kocour na něj skočil, zakousl se mu do zad a padl na něj. Obejmul ho packama kolem zad a ležel na něm, dokud se Flek hýbal. Flek jako starý, rozumný pes odevzdaně lehl na zem, a zůstal ležet. Sice trochu vrčel, ale ani se nehnul. 

My jsme stáli dole pod schody a docela jsme se pobavili, jak ten náš kocourek  s Flekem vlastně cvičí.  Uvěřit nemohla sousedka, se kterou jsme stáli, protože jejich pes by si to určitě líbit nenechal. Každý, komu jsme to vyprávěli, se tomu smál.

Pak že se pes a kočka nemají radi.


Autor: Boženap

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Fleka občas hlídá náš kocourek:

Fleka občas hlídá náš kocourek
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !