8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Příchod Ornelly a Chikity

17. 05. 2009 | Vaše příběhy

Doma jsme měli celkem 3 kočky - jednu nejstarší velmi poslušnou, potom kocoura, a pak ještě jednu menší kočičku, která byla převážně zrzavá. Ostatní byli mouratí. Jednoho dne se u nás objevilo malé černé chlupaté klubíčko, které se každý oblíbil. Takového krásného koťátka se musel někdo zbavit, a my jsme neměli to srdce udělat to samé.

Tak jsme si ho nechali. Přemýšleli jsme na jménem, které mu dáme a bude se k ní nejlépe hodit. Výběr jsme nechali na mamce. Ta vybrala jméno Ornella. Koťátko bylo den ode dne čipernější a zapadlo do naší "kočičí" party.

Hlavně si ho oblíbily menší děti, které k nám chodily na návštěvu s rodiči. Po nějaké době Ornella porodila koťátka a samozřejmě jsme si museli nechat. Její koťátka byla velmi pěkná, také chundelatá jako ona. Ale jedno bylo odlišné od ostatních. Bylo celé šedivé a chundelaté. To jsem si oblíbila já. A dala jsem mu jméno Chikita. Obě kočky byly moc roztomilé a přítulné, že si je bohužel někdo z kolemjdoucích přivlastil.


Autor: Kattkaa

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !