Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slavíme nalezeniny

19. 05. 2009 | Vaše příběhy

Začalo to tehdy manželovým vzkazem: "U plotu na zahradě leží NĚCO maličkého, snad živého, ale nehýbe se to." Vnučka pohotově nastartovala auto a jelo se na 4 km vzdálenou chalupu. A tam u plotu v blízkosti protékající řeky leželo  COSI malého, slepého, holého, velikosti sotva do dlaně,  podobalo se to nedávno narozenému koťátku.

Následovalo okamžité zabalení toho prochladlého "čehosi" do šátku, cesta domů a tam nastaly překotné přípravy k záchraně malého tvorečka. S nevídanou rychlostí se sehnala krabice, hadříky a termofor  s teplou vodou, z hračkářství  lahvička s dudlíčkem, a malému uzlíčku se od tohoto okamžiku dostávalo vzorné péče a všeho, co miminka vyžadují ve dne i v noci: časté krmení, výměna promočených hadříků, sledování teploty gumové láhve. Ve vzorné péči se střídala celá rodina, dcery a tři vnučky docházely podle možnosti střídavě ve dne, noční opatrování jsem převzala já-babička.

Kočičí miminko si u nás rozhodně nemohlo stěžovat na nedostatečnou péči, hlad či nezájem.Však také díky nadstandardnímu  opatrování mourovatý kocourek rychle rostl, předváděl se všelijakými lumpárničkami  a pochopitelně se stal středem pozornosti celé rodiny. Nepoznal sice mazlení a tulení se s kočičí maminkou, ale snad právě proto se upnul všemi svými kočičími city ke svým člověčím opatrovnicím. A věřte, přítulnost a kočičí lásku umí projevovat velmi roztomile.

Koncem letošních prázdnin oslaví náš Lump, Lumpíček (tak se totiž kocourek jmenuje) už svoje třetí "nalezeniny". I kyž nás stále překvapuje nějakým svým novým a nečekaným kouskem - v současné době právě miluje akrobatické procházky po garnýži nebo hru na schovávanou v pootevřené skříni v předsíni - nevzdali bychom se ho za nic na světě.

 

Autor: Aglo



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Slavíme nalezeniny:

Slavíme nalezeniny
Slavíme nalezeniny
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
šťastný micánek
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles