Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Náš domácí mazlíček

17. 07. 2009 | Vaše příběhy

 Chci Vám něco napsat o našem domácím mazlíčkovi. Máme doma perskou kočičku Vendulku, letos jí bude 10 let. Vždycky jsem si myslela, že kočky jsou jiné, než psi, ale v případě našeho čtyřnohého miláčka jsem se asi nejspíš spletla.

 

Naše kočka se chová jako pes. Když je doma moje vnučka a zároveň panička této kočičky, chodí všude za ní. Chodí s ní i na záchod a i do koupelny, když se koupe. Naše kočka chodí spát tehdy, když jde i její panička a vstává v tolik, v kolik vstává panička. Když je vnučka u počítače, kočka sedí u ní na stole a kouká na monitor, jako kdyby tomu rozuměla. Když jde vnučka koukat na televizi, kočka si sedne vedle ní a kouká na televizi taky. Občas nám prostě zůstává nad tímto rozum stát, neboť jsme dosud měli o kočkách úplně jiné představy.

 

Také strašně ráda prohledává skříně. Když náhodou zapomeneme zavřít někde skříň a pak nemůže najít kočku, první místo, kde pátráme je pootevřená skříň. Ona si tam tak lebedí, že i když ji voláme, tak dělá, že neslyší a peleší se tam v oblečení. A také má strašně ráda nepořádek, ve kterém si vždycky naprosto libuje. Když vnučky dají na postel třeba peněženku, mobil, klíče, ona jde a hned si jim na to lehne a spí na tom. Je s ní alespoň sranda. A je to náš člen rodiny.


Autor: Helenuska

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíkhezké
Obrázek uživatelky
profil
máme 5 koček a každá je úplně jiná,ale všechny úžasné.Manžel dlouho kočku odmítal,teď to jsou jeho největší mazlíčci.Kočka si získá každého.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
máme doma peršanku a taky se tak chová, ale jen když má náladu. Když přijdu z práce, tak se chce pochovat a nenechá mě ani slíknout, když jdu večer do koupelny, sedí přede dveřma nebo mezi dveřma do ložnice. Někdy ale dělá jako že nic a vůbec si mě nevšímá. Ale nespí se mnou, jen občas skočí na peřinu a poťapká mě a zas jde pryč.
Obrázek uživatelky
profil
a on se mnou vyrůstal.Byl to skvělý hlídač,bydleli jsme na samotě a Alan - tak se můj pejsek jmenoval- jako by nám rozumněl.Pro každého měl jiný styl štěkání, takže jsme věděli, jestli jde známý na návštěvu,nebo někdo cizí.Byl tak skvělý hlídač,že nám ho jednoho dne otrávili - chodili kolem nás na statkové pole krást brambory.Ani lékař nepomohl.Když jsme ho pohřbívali,plakala celá rodina.Nikdy na něj nezapomenu.
Obrázek uživatelky
profil
a sme happy...pěknej článekSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles