Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Špageta

26. 05. 2009 | Vaše příběhy

Vždycky jsme měli doma nějaké zvíře. Ať už psa, papouška, rybičky nebo křečka či morče. Takže i já jsem si pořídila mazlíka. Máme kočku a měli jsme morče.

Betina I. umřela po 6 krásných letech sešlostí a věkem, tak jsme si pořídili další Betinu II. Ta také skonala stářím. Další, kdo k nám přišel do rodiny byl tentokrát sameček Betinek. Byl maličký, chlupatý, s lysinkou na hlavičce. Právě ta lysinka mne měla varovat. Byl nemocný. Vydržel půl roku. Umřel před Vánoci, tak jsme si, jak jinak, pořídili další morče - Špagetu.

Jednou jsme odjeli na tři dny z domova, nebylo to tak neobvyklé, obě, Špageta i Bublina, naše kočka, na to byly zvyklé. Měly nachystáno a naši na ně chodili koukat. Po našem návratu bylo vše v pořádku. Obě byly rády, že nás vidí a vítaly nás hlasitými projevy. Na druhý den ráno byla Špageta mrtvá. Vůbec nic nenasvědčovalo tomu, že by měla umřít. Byla spokojená, u jídla si vrněla, běhala v kotci a pokřikovala. Nevím co se stalo. Už nechci další morče. Rozhodli jsme se, že už si žádné nepořídíme. Zůstane s námi jen Bublinka.

Autor: Tyrso



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !