Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kočička Nikitka

14. 05. 2009 | Vaše příběhy

Jednoho dne jsme šli k Niky pro Maxíka. Vtom jsme uslyšeli mňoukání...Znělo to jako vyzvánění mobilu, ale po chvíli jsme rozeznali, že je to kotě. A už ho vidím! Měla jsem plné ruce a navíc Charlieho, který kočky moc nemusí.. Tak jsem pověřila Nicole slovy: Zachraň ho !! Tak Niky tedy šla a kotě vyšmátrala z pod kola žluté škodovky.

 

Kotě bylo pěkně vyhublé, mňoukalo a mělo určitě hlad. Venku už bylo pod nulou a tak se pěkně třáslo. Štěstí bylo, že je pátek a navíc moje mamka je pryč a Niky u nás má 3 dny spát. A budeme tam samy. Tak jsme zašly pro Maxíka  a už šly rovnou k nám. Tam jsme koťátko vykoupaly (Teda pěkně škrábalo a skákalo :D - odtud jméno - Nikita ) odblešily a usušily, poté jsme zavřely psíky a kotě nechaly volně pobíhat po pokoji. Možná po půl hodině, se táhl po pokoji nechutný zápach. A tak nám došlo, že Nikita nemá záchůdek, ihned jsme to napravily.

 

Tak jsme se s novým stvořeníčkem dívaly na Pearl harbor, ( zrovna běžel v TV)  a krásně jsme strávily chvíle s ním. Jenže poté přišlo úterý a to se moje mamka vracela domů. Týden bylo všechno oukej, Nikitka byla volně ve sklepě, my jsme za ní pravidelně aspoň tak na 3 hodinky denně chodily a dávaly jí vodu a žrádlo. Získaly jsme plno nových poznatků, co se týče koček.

Ale poté přišel hnusný den. Nikitu jsme měly odvézt do útulku, protože se přišlo na to, že ji máme ve sklepě a nikomu se to moc nelíbilo. Nakonec jsme nemohly kvůli  třídním schůzkám a  Niki musela na ulici, ptaly jsme se všech, ale nikdo nechtěl to malé smutné kotě. Nakonec jsme byly donucené mamkami dát Nikitku opět ven. Nadělaly jsme kvůli toho plno povyku a taky jsme to obrečely.

Autor: Verculenka



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice