8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Příběh fenečky Elby a potkana Zuzanky

12. 05. 2009 | Vaše příběhy

Tohle jsou příběhy dvou nevinných zvířátek, jejichž majitele nejspíš omrzeli. Určitě si to přečtěte.

Příběh fenečky Elby

Elba je mladá, opravdu energická fenečka, která má za sebou smutný příběh. Před rokem ji našli na dálnici špinavou, promrzlou, hladovou a zraněnou. Jejího majitele asi omrzela a tak ji pravděpodobně vyhodil na dálnici z auta a nechal ji tam na pospas jejímu osudu. Odvezli ji do útulku, kde ji umyli, dali jí najíst a ošetřili ji. Měla velké štěstí, protože skončila jen se zlomenou nohou.

Naší sousedce Sabině zrovna zemřela jedna z jejich dvou feneček. Bylo jí 14 let a byla nádherný vlčák a protože druhá fenka Gata s ní žila od štěněte a byla opuštěná (každou noc vyla nešťastně na měsíc), tak si chtěla pořídit nového psa. A do oka jí padla zrovna Elba. Když se jí vyléčila noha, vzala si ji domů a ona se s Gatou hned skamarádila. Obě si spokojeně žijí s naší sousedkou a my je často chodíme venčit. Ale Elba je tímto incidentem poznamenaná do konce života, protože její zlomená packa jí špatně srostla a proto, když delší dobu běží, na ni začne kulhat a musíme se s ní vrátit domů. Přesto je stále energická a plná života a je šťastná.

Příběh potkana Zuzanky

Zuzanka je krásný potkan, kterého před necelým rokem našla naše sousedka u popelnice i s klecí. Její majitel se o ni prostě přestal starat a tak ji odhodil na ulici. Zuzanka byla očividně hladová a tak si ji Sabina (sousedka) vzala domů a postarala se o ni. Rozhodla se, že si ji nechá a zrovna teď ji máme už podruhé doma na týden na hlídání, protože Sabina odjela s rodinou na hory. Zuzanka je šťastná a plná energie, kterou dává najevo tím, že mě včera kousla.


Autor: Ingulienka

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !