Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zoo - hrůzný zážitek

21. 10. 2009 | Vaše příběhy
Jednou Klára jela s její tetou do Zoo v Praze. Celkem se i těšila na všechna zvířata, ale hlavně na to, že bude v Praze a pak kámoškám i mně bude vyprávět, jak tam bylo, protože jsme z Postřelmova, malé vesničky, která má asi 3 000 obyvatel.

Tak tedy vyrazily. Už když šly, byl nějaký divný den, prostě bylo něco ve vzduchu. Než tam dojely, někdo Kláře ukradl mobil za 6,5 tisíc kč. Když konečně dojeli do Prahy, koupily si zmrzlinu a šly po vyznačené trase k zvířatům.

Došly až k žirafám a teta řekla, že si odskočí, a ať na ni počká. Tak Klára čekala, asi půl hodiny. Neměla mobil, aby jí zavolala. Rozhodla se tedy, že ji půjde hledat. Jenže jak říkám, byl pátek 13. , bylo něco ve vzduchu.

Když se vydala směrem k záchodům, potkala jednoho pána a ten ji začal otravovat. Snažil se ji zatáhnout na záchody, aby ji tam  nejspíš znásilnil. Když ho chtěla kopnout, tak jí vrazil facku. Spadla a když se probrala, byla vedle tety. Všechno pak řekly na policii. Ukázalo se, že ten chlap byl zaměstnanec Zoo. Má teď problémy s psychikou a hodně jí to vzalo. Nejlepší je, nikomu nevěřit. Teď do Zoo vůbec nejezdí, a když chce vidět zvířata, tak jedině na počítači.

Autor: Zlatinko

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
tak to bych teda asi byla jen troska a ani ven bych nevyšla z baráku.Brr je mi úplně hnusně po celém těle....
SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
to je hruzny zažitek chudak Klara
Obrázek uživatelky
profil
to je teda děsný zážitek
Obrázek uživatelky
profil
No, tak to je tedy něco, to, že už se pomalu bojím jít někam do podniku si myslím, že je v celku normální, ale abych se začala bát jít i do Zoo?! Asi začnu
Obrázek uživatelky
profil
Lidé dnes musí být na děti hodně opatrní, mít stále oči na štopkách. Ani v ZOO nemusí pracovat lidé pouze dobří, stejně jako v kterékoliv jiné profesi. Dnes se již nechodí pracovat s radostí, ale pouze do práce a všude jsou lidé dobří i zlí.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles