Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Porod Teri

12. 05. 2009 | Vaše příběhy

Nedávno jsme přidali článek ohledně fenečky Terinky, kdy jsem popisovala její dětsví a také, že je těhotná.

Terinka nám tento víkend porodila, bylo to 9.5 ve tři hodiny, kdy jí začly porodní stahy. Ale jak už to bývá, nic není podle představ a ideálů. Celý týden jsme se s ní snažili být doma, abychom byli u toho, kdyby nastaly komplikace. Zákon schválnosti funguje tak, že jsem byla u porodu bohužel sama. Ono to sice ani tak moc nevadí, ale když musíte vázat pupeční šňůru, nezmatkovat a ješte přidržovat fenečku a štěnátko...tak to opravdu není žádná sranda.

Před čtvrtou odpolení se narodil chlapeček, který měl 11 dkg. Když se narodil, Teri začala zmatkovat a visel za pupeční šňůru, která se nedala odstřihnout, protože to bylo velice krátké. Po delší námaze se podařilo a hned po něm se narodila holčička, Terinka si štěňátka ze začátku vůbec nevšímala, ale jakmikle se narodila holčička, tak je začala oblizovat, čistit a zahřívat. Bylo to docela šílené, ale za to neuvěřitelný zážitek.

Jenže, jak jsme věděli, tak Terinka měla v sobě ještě další štěňátko nebo možná dvě a tak jsme čekali do dalších kontrakcí. Bohužel, Terinka už neměla sílu, takže jsme museli jít na veterinu, kde ji zavedli kanylku a dodávali ji vitamíny a povzbuzující látky. Na veterinární klinice porodila třetí miminko, kluka. Paní doktorka nám s ním pomohla, byla úžasná. Také zjistila, že ještě čeká další...jenže na veterině museli zavřít, tak jsme museli odejít. Naštěstí přišel přítel a pomohl nám. Teri jsme pak i s mrňatama odnesli domů a čekali co se bude dít dál, jenže se nedělo nic. Zjistili jsme si další pohotovostní veterinu a jeli tam. Tam jsme zažili další nepěkný zážitek, protože jsme tam čekali asi tak půl hodiny, kdy nám nebyli schopni říct, zda nás vezmou nebo ne. Poté, co nám už došly nervy, jsme se sbalili a jeli jinam. Tam už nám konečně pomohli. Terinka ale musela jít na císařský řez, protože štěňátku se nechtělo ven.

Po dlouhé hodině, kdy už se blížilo k půlnoci nám sestřička s doktorkou přinesli Terinku, ale štěňátko bohužel umřelo. Bylo prý dost velký oproti ostatním a už nemělo šanci. Nám to moc nevadí, hlavně že Terinka je v pořádku a i tři prckové.

Teď už máme druhý den po porodu a štěňátka se mají k světu, když se jim něco nelíbí, tak si zakřičí a Terinka se o ně úžasně stará, je to skvělá maminka. Tak snad nám budou dál skvěle prospívat a růst.


Autor: Vercaonlin

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Porod Teri:

Porod Teri
Porod Teri
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Ti malincí jsou tak strašně pěkníSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles