Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak jsme našli kočičku Žofinku

15. 01. 2010 | Vaše příběhy

Byl červenec 2008, když jsme Žofinku našli.

  Jednoho rána, když jsem právě byla v kuchyni, slyšela jsem nějaké mňoukání. Bydleli jsme tehdy v přízemí, tak to šlo dost slyšet. Přemýšlela jsem, co to mohlo být a podívala jsem se z okna. A tam na dvorku stály dvě kočky, malinká a velká. Ta velká, to byl asi kocour a syčel na tu malinkou. Samozřejmě jsem se o tu malou bála, tak ji můj bratr šel ven zachránit se salámem. Velká kočka utekla, protože byla zdivočelá jako všechny kočky, co tam žijí. Jenže ta malá se vůbec nebála. Možná někomu utekla, ale byla dost vyhublá. Můj brácha jí dal salám a vzal ji k nám domů. Vůbec se nebála, to spíš já, když sem jí dávala salám, aby mě nekousla :D Byla tak fajn, že jsme se rozhodli si ji nechat. Jenže jsme nevěděli, jestli nám to dovolí taťka, protože on kočky moc nemusí. Právě někam odešel, ale když se vrátil, dovolil nám to a řekl, že věděl, že si ji necháme.

Našli jsme jí nějaké hračky a hráli jsme si s ní. Uměla hezky hrát fotbal. Byla jsem moc ráda, že ji máme. Jenom jsme se báli, aby nám neutekla, když jsme ji našli venku a teď musí být jenom doma. Ale neutekla a už nikdy neuteče, protože jsme se přestěhovali a venku má strach být. Taťka, ten si ji hodně oblíbil, a když mu řeknu, že přece nemá kočky rád, řekne, že Žofinku jo.

Teď už jí je přes jeden rok a na salám není. Dost jsme ji rozmazlili, jí jenom jedny značkové granulky a jakékoliv kapsičky. Konzervy nemá ráda, protože jsou tam na ni moc velké kusy masa. 

Máme ji moc moc rádi. Neumím si představit, že bych ji neměla. ♥♥♥


Autor: markisz

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Jak jsme našli kočičku Žofinku:

Jak jsme našli kočičku Žofinku
Jak jsme našli kočičku Žofinku
Jak jsme našli kočičku Žofinku
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
děkuji Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
je dobře že se o Žofinku tak staráteSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kraslice