Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Noční prohlídka zoologickou zahradou

8. 05. 2009 | Vaše příběhy

     Se svými dětmi jsem se loni v červnu přihlásila na výlet na prohlídku noční plzeňské zoologické zahrady. Protože jsem o nočních prohlídkách nikdy nic neslyšela, nevěděla jsem, co od této novinky můžu čekat.

     Byl krásný teplý letní večer, když jsme dorazili k bráně plzeňské ZOO. Uvnitř zahrady se nás ujala mladá průvodkyně, která měla pusu správně prořízlou. Poučnou a zároveň zábavnou formou nás seznámila s některými zvířaty. Děti dostávaly hádanky, ptaly se a moc se bavily. Všichni jsme byli poučeni o tom, že chování zvířat večer, kdy odejdou poslední návštěvníci je jiné, než během dne.

     Když jdu do zoologické zahrady ve dne, snažím se vidět všechna zvířata, popisky na klecích čtu jen ze začátku a jakmile dojdu nakonec jsem většinou umordovaná a už i trochu unuděná. Při večerní prohlídce jsem si zapamatovala různé zajímavosti o některých zvířatech a hlavně jsem do sebe nasávala nádhernou atmosféru. Teplý večer, v šeru pobíhající antilopy, řvoucí lev, ptačí křik a všudypřítomný klid zahrady připravující se k zaslouženému spánku.

     To jsou mé vzpomínky na loňský výlet. Pokud se i vám naskytne možnost navštívit ZOO mimo hlavní otevírací dobu, zkuste se tam podívat. Jděte se poučit a pokochat atmosférou večerní přírody.


Autor: Marvi

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !