Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Výlet na Lešnou

29. 10. 2009 | Vaše příběhy

Jednou jsem vzala dceru i děti od sestry a udělaly jsme si celodenní výlet na Lešnou. Je to velmi hezká ZOO, zámeček a plno atrakcí, takže se tam dá skutečně strávit celý den. Ovšem uhlídat tři děti, kdy jeden chce čůrat, další má žízeň a třetí chce vidět opice, to bylo docela silné kafe.

V zámku se chovali velmi ukázněně, u jídla taky, jenže pak si synovec odskočil na WC a my děvčata jsme šly pomalu, aby nás doběhl se podívat na goriláka. Jenže ouha, synovec si spletl chodníček a začal panikařit. Nakonec, když pořád nešel, jsem měla strach odejít od gorily, tak po hodině jsem to riskla, na vrátnicích jsem nahlásila, aby desetiletého kluka nepouštěli ven a šli jsme se podívat na lachtany. Jaké štěstí, že tam za námi přišel. A pak se nás již nepustil a taky jsem už nedovolila žádný rozchod.

Takže jsme se ve zdraví vrátili a věděli, že žádná další dobrodružství po ZOO již podnikat nebudeme.

Jistě další výlety jsme podnikali po hradech a zámcích i jeskyních, ale vždycky již byly děti velmi ukázněné.

Do ZOO v Lešné jsme se vrátili s vnučkami a podobné dobrodružství se již nekonalo, protože starší stále napomínala mladší, že nesmí nikam běhat, aby se neztratila, jako kdysi strýc Martin.

Chybami se člověk stále učí a tehdy mne vůbec nenapadlo, že se mi desetiletý kluk zatoulá, ještě štěstí, že došel k vrátnici a tam ho již správně nasměrovali k lachtanímu pavilonu.

Dnes se tomu zasmějeme, ale tehdy mi lehce u srdce nebylo. Je to velká zodpovědnost, nejen za vlastní dítě, natož za sestřiny.

Přeji všem samé krásné zážitky a žádné stresy a paniku.


Autor: Zdenka58

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Můj úplně první příběh, který jsem Chytré ženě poslala a vzniklaz toho moje závislost na psaní, ze všech strastí i radostí se vypíši.
Obrázek uživatelky
profil
pěkné povídání
Obrázek uživatelky
profil
Musím zase navštívit. Smajlík Líbí se mi tam
Obrázek uživatelky
profil
V Lešné je mooc krásně Smajlík a ani se nedivím, že se ztratil, já se tam taky moc neorientuji a to tam jezdíme téměř každý rok :D
Obrázek uživatelky
profil
tak to věřím,jaký jsi(jste)měla strach,ale vše dobře dopadlo a ted zbývá jen zasmát se tomu.hezký příběhSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles