Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Co se mi přihodilo v zoo

18. 08. 2009 | Vaše příběhy

Jednou jsem měla jet do Zoo u Olomouce, konkrétně na Svatém kopečku. Byla jsem ráda, protože mám zvířata moc ráda. Nebyla moc teplo, tak jsem si sebou vzala čepici a pak už jsme mohli vyrazit. Když jsme byli u žiraf, připadala jsem si strašně malinká.

Nejvíc se mi líbili lvi a želvy. I krokodýli byli moc pěkní. Když jsem dorazila k opicím, přečetla jsem si ceduli, která varovala, že opice berou lidem věci a vstup do volného výběhu opic je na vlastní nebezpečí.

Samozřejmě to bylo myšleno z legrace. Tak jsem šla do výběhu a přiběhlo za mnou jedno mládě. Bylo moc roztomilé a chtělo si nejspíš hrát podle toho, jak kolem mě skákalo. Šla jsem dál a opičího mláděte jsem si moc nevšímala.

Opičku to asi naštvalo a šla někam pryč. Když jsem byla skoro na konci výběhu, přiběhly za mnou dvě dospělé opice i s tím již zmiňovaným opičím mládětem a mou čepici mi sebraly! Byla to opravdu sranda, protože jak byla trochu zima, tak než jsem došla na místo, kde jsme se s rodiči měli setkat, jsem měla úplně zmrzlé uši a i celkově jsem měla trochu promrzlé tělo.

Teď, když mám jet s přáteli do zoo, tak říkám, že do výběhu opic už sama nepůjdu, a ani se nedivili, když  jsem jim řekla co se mi přihodilo.


Autor: Zlatinko

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Jé, my jsme tam byly zrovna dneska, ten výběh s opicemi není po-pá celý přístupný, probíhají nad ním nějaké úpravy.
Jinak mě dnes teda ZOO zklamala, čekala jsem s holkama na komentované krmení surikat, čekalo tam docela dost lidí, žádný krmič se neobjevil, nakonec jsme to všichni vzdali Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
chodíme tam tak 2x ročně, protože to máme kousek a párkrát jsme viděli opice rozebírat lidské věci, naposledy to byl telefon Nokia, seděly 2 opice, každá jednu část, zkoušely to žužlat a rozebírat. A předtím když jsme tam byli, tak jsme už přešli most, šli nahoru a seděl tam starší opičák na uřezaném kmeni stromu. Asi jsem se mu nelíbila a rozeběhl se s nasupeným výrazem ke mně, strašně jsem se lekla, hrklo ve mně a přitiskla jsem se k příteli, pak po opičákovi začala křičet ošetřovatelka:"Helmute, pojď sem, to se nedělá!" atd, ale byl to šok a od té doby si ze mně přítel dělá srandu a straší mě Helmutem.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles