Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kamarádčina čtyřletá fenka Bettynka

7. 12. 2009 | Vaše příběhy

Moje kamarádka má německého pinče, je to fenka se jménem Bettyna, jsou jí asi 4 roky. Kamarádka si ji vzala z útulku témeř před rokem, hned druhý den se jí narodila 3 štěňátka. Jedno hnědé, tomu říkala Bobík, černému říkala Čert. Třetí štěňátko se bohužel narodilo mrtvé.

Jak šel čas, po 3 měsících si Čerta a Bobíka vyzvedli noví majitelé. Bobíka si vzala příbuzná mé kamarádky a Čerta jsem si vzala já. Na jména výše uvedená je kamarádka nevolala, ale když se s někým o nich bavila, říkala jim Čert a Bobík. Já jsem si tedy vzala Čerta. Dala jsem mu jméno Punťa, protože se mi moc líbí. Celkem srandovní bylo, když jsem se dozvěděla, že i druhé štěně se jmenuje Punťa. Teď si oba Puntíky kamarádka občas půjčí k sobě domů, kde má i svou Bettynku. Pejsci si spolu strašně rádi hrají. Nejhorší je, když mi ho kamarádka přivede zpátky domů, a odejde. Punťa se může zbláznit, kňučí, vyje, štěká, nevíme co s ním. Tak ho necháme chvilku vyštěkat. Po čase se zklidní sám. Je to strašné šídlo, je hyperaktivni. Každopádně je milý, přítulný a poslušný.

Jeho matka Betty se dostala do útulku proto, že dřív skákala ráda do auta. Jednou se nejspíš dostala do nějakého auta, a ten řidič/ka ji odvezla do útulku. Jsem ráda, že Bettynčin příběh skončil takhle hezky.

Autor: Zlatinko



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !