Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Benův pelíšek

3. 05. 2009 | Vaše příběhy

Ben byl ještě malé štěně, které vše ničilo. Co jsem mohla, to jsem schovala, nebo se alespoň snažila nějaké další "katastrofě" zabránit. Aby jsem tak nějak měla o Beníkovi stále přehled, tak jsem mu pořídila krásný nový pelíšek zelené barvy, Říkala jsem si, no stojí docela dost peněz, ale ať se má náš jezevčík u nás dobře.

Pelíšek jsem si dala v ložnici k posteli s tím, že Ben bude spokojený a bude mu dobře.

Jak jsem byla po celém dnu unavená, tak jsem asi dost tvrdě usnula. V noci jsem se vzbudila, že se půjdu napít. Jak jsem došlápla na zem, tak jsem si říkala, to je divné, jako by jsem šlapala po něčem měkkém. Udělala jsem další krok a to už mi přišlo nějaké divné. Opět měkký došlap a já se začala probouzet a docházelo mi, co že to je. Jen jsem stále nemohla uvěřit. Tak jsem rožla v pokoji a nestačila se divit. Pelíšek byl úplně roztrhaný a molitan z něj byl roztahaný po celém pokoji a Ben spal, ale u mě na letišti. Tak to bylo překvapení.

Bena jsem potrestat moc nemohla, protože pokud jsem ho u jeho činnosti nenachytala, tak už by trest bral zase trošku jinak a to jsem nechtěla.

Další den jsem přinesla z obchodu obyčejnou krabici a dokonce byla i zadarmo. Ben se v ní hned zabydlel , byl opravdu spokojený a tu už neničil, co je tedy zvláštní. Tak náš miláček od té doby spává v krabici..

A protože máme doma jezevčíky dva, tak jsme pořídili i dvě krabice. A z toho plyne, že jezevčík nikdy nenechá nic na pokoji, pokud není spokojený.


Autor: Babulka64

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Benův pelíšek:

Benův pelíšek
Benův pelíšek
Benův pelíšek
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles