Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nejlepší přítel do nepohody

1. 05. 2009 | Vaše příběhy

 

Pes ti packu podá.

Zahledí se do Tvých očí,

jak by říkal: „Pane můj,

zahoď trable, strasti žití,

rozvesel se! Stůj co stůj!

 

   Nejlepší přítel do nepohody, to je náš Maxík, pětiměsíční štěně německého ovčáka. I když si sním nemůžeme popovídat, vždy nás dovede potěšit  a překvapit něčím novým. V jeho přítomnosti se cítíte hned lépe, dodá vám plno síly a chutí do života..

Tato černá chlupatá kulička je miláčkem nejen naší rodiny, ale také každé návštěvy, která k nám zavítá. Každou návštěvu pečlivě očichá, a čeká, že nový přítel ho pohladí nebo alespoň podrbe po kožíšku., ten ho na oplátku olíže. Taky nám dává pěkně najevo, kdo je tady páne! Když není po jeho, tak se dovede pěkně zlobit, začne na nás štěkat nebo si do nás kousat.  Když má radost vrtí svým ocáskem a na jeho černých očích poznáte, že vás má rád. I když ho máme pouze pět měsíců , tak nám všem přilnul k srdci pro svou hravost, přítulnost, milost a chytrost, stal se našim nejlepším kamarádem. Doma si nejraději hraje s malým tenisovým míčkem, který se vždy někde zakutálí, nebo ho někde odnese, a my ho pak celá rodina hledáme, náš Maxík je bez tenisáku ztracený.  Když něco provede stačí se na něj škaredě podívat a v jeho očích  uvidíte lítost, jako by vám řekl, víckrát se to nestane! Taky je velice chytrý a učíme ho disciplíně. Základní povely už lehce zvládá.

Každé ráno sedí u vchodových dveří  a tím nám dává na vědomí, že je čas jít ven. Když vyrazíme na zahradu, najde si nějaký kousek klacíku  a nadšeně nám ho aportuje. Je to prostě další člen naší rodiny, i když nemluví tak nám je  všem v jeho přítomnosti mnohem veseleji je to prostě kamarád do nepohody.


Autor: Marta



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Nejlepší přítel do nepohody:

Nejlepší přítel do nepohody
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
pěkný příběh i my máme svého "člena rodiny" s kterým je nám dobře Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
pěkný
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles