Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Strach

3. 05. 2009 | Vaše příběhy

Je tomu dávno, když jsem byla dítko školou povinné. Narodila jsem se jako jedináček v malé vesničce na Vysočině. Každé ráno mě maminka vypravila na autobus a odpoledne, když jsem se vracela ze školy, jsem si musela sama odemknout, napsat úkoly a vyčkat příchodu tatínka.

Měli jsme psa Rexu, byl to Slovenský čuvač, což není zrovna malé plemeno. Popravdě je to psisko velký jako almara a samý chlup, ale hodný a trpělivý obranář. Nebyl nejmladší a špatně slyšel. Ale já ho milovala, snad jako každé dítě miluje svého psa.

Jednoho dne jsem se vracela domů ze školy a už z dálky jsem viděla otevřené dveře od domu, jako naschvál se mnou nikdo z mého konce vesnice nešel. Zpomalila jsem a začala přemýšlet, jak je to možné. Přiloudala jsem se až ke dveřím a začala jsem volat "mamí, tatí ". Nic, nikdo se neozval. Sebrala jsem všechnu svoji odvahu a pomalu a nejistě vstoupila. Dveře do všech pokojů byly dokořán a mě napadaly samé hrozné myšlenky. No, nebudu Vás víc napínat. V ložnici pod postelí ležel Rexa. Usnul tam a neslyšel mé ustrašené volání.

Maminka ten den zapoměla zamknout a náš pejsánek se lekl, když přelétalo letadlo, které tenkrát jakoby bouchlo, rána jako z děla. Pud sebezáchovy ho dovedl až do ložnice, kde se cítil bezpečně a já si ten den prožila bobříka odvahy. Celá rodina se smála při představě mého strachu, a pro mě to bude poučení na celý život. Strach má opravdu velké oči.


Autor: Pezav

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles