Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Strach

3. 05. 2009 | Vaše příběhy

Je tomu dávno, když jsem byla dítko školou povinné. Narodila jsem se jako jedináček v malé vesničce na Vysočině. Každé ráno mě maminka vypravila na autobus a odpoledne, když jsem se vracela ze školy, jsem si musela sama odemknout, napsat úkoly a vyčkat příchodu tatínka.

Měli jsme psa Rexu, byl to Slovenský čuvač, což není zrovna malé plemeno. Popravdě je to psisko velký jako almara a samý chlup, ale hodný a trpělivý obranář. Nebyl nejmladší a špatně slyšel. Ale já ho milovala, snad jako každé dítě miluje svého psa.

Jednoho dne jsem se vracela domů ze školy a už z dálky jsem viděla otevřené dveře od domu, jako naschvál se mnou nikdo z mého konce vesnice nešel. Zpomalila jsem a začala přemýšlet, jak je to možné. Přiloudala jsem se až ke dveřím a začala jsem volat "mamí, tatí ". Nic, nikdo se neozval. Sebrala jsem všechnu svoji odvahu a pomalu a nejistě vstoupila. Dveře do všech pokojů byly dokořán a mě napadaly samé hrozné myšlenky. No, nebudu Vás víc napínat. V ložnici pod postelí ležel Rexa. Usnul tam a neslyšel mé ustrašené volání.

Maminka ten den zapoměla zamknout a náš pejsánek se lekl, když přelétalo letadlo, které tenkrát jakoby bouchlo, rána jako z děla. Pud sebezáchovy ho dovedl až do ložnice, kde se cítil bezpečně a já si ten den prožila bobříka odvahy. Celá rodina se smála při představě mého strachu, a pro mě to bude poučení na celý život. Strach má opravdu velké oči.


Autor: Pezav

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !