MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.05. 2024
Dnes má svátek Svatava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mourek automechanik

31. 12. 2011 | Vaše příběhy
V naší rodině bylo vždycky nějaké zvířátko, většinou si nás našli sami a těšili jsme se z jejich přítomnosti. Předloni se k nám zatoulal roztomilý mourovatý kocourek. V okolí se k němu nikdo neměl, a tak u nás zůstal. Je velice hodný a zajímá se o všechno okolo sebe. Když vařím, tak sleduje, jestli něco dostane a manželovi na zahradě kouká pod ruce, když dělá něco na autě. Už jsme si zvykli, že kocourka máme pořád za sebou. Na noc si vleze ke kotli a lebedí si v teploučku, aby druhý den mohl zase lumpačit.

Miluje grilování a jeho pozorovací talent je obdivuhodný. Dokáže vytrvale sledovat, jak se maso otáčí na rožni a ještě s větším zalíbením, když se porcuje. Jak jsem říkala, kocourek miluje teploučko a když není u kotle, tak si poradí jinak.

V sobotu manžel zase něco dělal na autě a volala jsem ho k obědu.
Manžel už seděl u stolu a obědval, ale kocourek, který je obvykle v kuchyni první, najednou nikde. Oknem z kuchyně jsem na něj zavolala, ale neozýval se. Šla jsem se po něm podívat, ale kocourek nikde nebyl. Jelikož se zdržoval jenom doma, nebo na zahradě a nikde se netoulal, bylo nám to divné. Manžel si dal po obědě kafíčko a zdřímnul si. Čas plynul a já už jsem byla jako na trní, kam se kocourek poděl. Mezitím se manžel vzbudil a chystal se pokračovat v práci na autě. Už byla pořádná zima, tak mu chvíli trvalo, než se oblékl do teplého a šel k autu. Za pár minut přiběhl zase zpátky a říká: pojď se podívat, to je neskutečný! Jdu za ním na zahradu k autu a slyším známý hlásek. Z prostoru motoru se ozývá mňoukání. Náš zvědavý Moureček vlezl do toho nejhůř přístupného prostoru a nemohl ven. Asi ho přilákalo teplo, které šlo z motoru, když ho manžel zkoušel. Dalo nám to hodně práce odtamtud kocourka vytáhnout, abychom mu něco neudělali. Nakonec se to podařilo a malý rošťák byl z pasti venku. Celý šťastný běhal po zahradě a potom se s chutí pustil do pozdního oběda.

Od té doby si dává pozor a prostor motoru obchází obloukem a když vleze do auta, tak jedině na sedačku, aby měl pohodlí.
Příhodu jsem vyprávěla kolegyni v práci a ta se pochlubila s podobnou zkušeností s jejich kočičkou. Motor v autě tahle zvířátka asi nějak magicky přitahuje. Buďte prosím opatrní a než někam vyjedete, podívejte se, jestli v tom Vašem není nějaká mňoukalka.


setury - čtenářka
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles