Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ztracený a znovu nalezený

27. 05. 2009 | Vaše příběhy

Naši si pořídili pejska. Dlouho uvažovali o rase, už jsme měli pudlíka Darka, Jezevčíka Bena, kokršpaněla Arona, kolii Darka Druhého a na další si nevzpomínám, byla jsem hodně malá. Nakonec vyhrál Bígl.

Hodně lidí a známých je od této rasy odrazovalo, že je to tvrdohlavý pejsek, že budou  mít s ní jen samé starosti (to je s každým malým tvorem), že vůbec neposlouchá, utíká, všechno zničí, ale naši si nedali říct. Vyhlédli si majitelku z Ostravy a domluvili si schůzku.

Paní bydlela v rodinném domku, plném malých štěňátek. Všechna byla zrovna venku u misek, které byly naplněné až po okraj tvarohem. Někteří pejsci byli i v miskách. No tlačenice úžasná. Svačinka jim očividně chutnala. Naši se dlouho nerozmýšleli. Do oka jim padl jeden pejsek, s bílým C na zádech. Byl hodně živý, hravý, prostě nádherné štěňátko.

Všechna štěňátka se měla jmenovat na písmeno F. Naši si mohli vybrat buď Falco nebo Fido. Vyhrál Falco. Celé jméno by bylo Falco Fedeli ... a ještě něco. Hodně dlouhé. Pejska si za nějaký čas odvezli domů. Stali se, opět, šťastnými rodiči.

Autor: Tyrso



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !