Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Můj pes Don

29. 08. 2009 | Vaše příběhy
Můj druhý pes se jmenuje Don. Narodil se 15. dubna roku 2005. Je opravdu moc milý, ale po špatných zkušenostech je na cizí lidi trochu zlý. No kdybyste věděli co zažil, ani byste se nedivili. Ale i tak poslouchá na slovo, je milý, rád se mazlí, hraje si občas jak malé štěně, vyzařuje z něj radost ze života.

Rád si hraje s Punťou. Jednou už zakousl i naši andulku, která furt utíkala z klece. Ale je to prostě pes, lovec a hlídá si svoje území. Od toho, co máme štěně je milejší, hravější a rozhodně klidnější.

Vždycky má u okna židli, na kterou si vyleze, a kouká z okna. Když byl menší, tak chtěl chytat auta, a to tak, že když viděl nějaké jet, chtěl se za ním rozběhnout. Když zjistil, že ho nechytí, tak na auta začal štěkat. Ale je to prostě takový náš miláček.

Má ho celá naše rodina moc ráda, a za nic bychom ho nevyměnili. Když jdeme  na procházku, tak vždycky hrabe a chytá myši. A když jdeme k vodě, chytá vodu, které k němu teče. Nebo do ní hrabe. Moc rád si hraje a nerada bych se opakovala jak moc ho mám ráda.

Autor: Zlatinko

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkhezké
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles