8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

ZOO v Hluboké nad Vltavou

4. 05. 2009 | Vaše příběhy

Máme malého ročního chlapečka Honzíka, tak jsme se rozhodli již od mládí podporovat lásku ke zvířátkům. Myslíme, že ZOO v Hluboké je pro to naprosto ideální. Jsou tam zvířátka spíše evropského a domácího území, tudíž, nám zcela známá. Pravda, mědvědi byli opět zalezlí v pelíšku, ale hravé vydry nám to zcela vynahradily.

Úžasní psouni, vykukující ze svých děr, byli k popukání. Zkrátka bezva zábava. V poslední době ZOO prošla řadou báječných úprav, právě určených dětem, tak určitě se jděte s vašimi ratolestmi přesvědčit, že to bude ideální výlet.

Nádherná černobílá kůzlátka, ke kterým mohou děti do výběhu a hrát si s nimi, byla naprosto roztomilá. Pro dospěláky je otevřená restaurace s příjemným posezením a výhledem na již zmíněný koutek pro děti s kůzlaty a různými prolejzačkami a pískovištěm. Co mě velice překvapilo, když náš Honzík projevoval naprosté nadšení pro andulky a korely. A na druhou stranu, ani ony nebyly k našemu Honzíkovi nijak odtažité, zkrátka jsme si to maximálně užívali. Pravda, je ještě malinký, ale jeho pozornost to dokázalo upoutat a my se tím kochali a užívali si to.

Jistě se najdou škarohlídi, kteří v ZOO preferují hlavně exotická zvížata, ale myslím pro malé děti, které za chvíli ani nebudou vědět, jak vypadá koza, veverka, jelen, sova či ledňáček, je tato ZOO naprosto ideální.

V blízkosti ZOO je také Lovecké muzeum a především zámek Hluboká, který není třeba představovat.

Jeďte tam s dětičkami také, přeji krásné zážitky.


Autor: Spiderlork

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !