Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

ZOO Chleby

4. 05. 2009 | Vaše příběhy

Zhruba před 2 lety jsme s přítelem čekali miminko a přemýšleli, kam se podívat, aby to nebylo daleko kvůli případným komplikacím. Objevili jsme v okrese Nymburk krásnou a roztomilou zologickou zahradu. Jmenuje se ZOO Chleby. Bylo to milé překvapení.

Je to pro nás taková malá oáza pro rodiny s dětmi, ideální pro strávení krásného odpoledne. Mají tady krásná zvířátka, popravdě řečeno jich není moc, ale své kouzlo tato zahrada má. Letos jsme tam jeli i s naší malou Terezkou. Vstupné je velmi přijatelné a děti pod pult neplatí.

Velice jsem obdivovala odvahu naší malé. Lemura jsme sice neviděli, schoval se a zřejmě neměl náladu, a tak jsme šli dál a malá nám začala utíkat.  Vtom se přes hrazení sklonila hlava koně a Terezka nám zkameněla. Otočila se, kde jsme my a utíkala zpátky k nám a volala: "Mami, bojím, bojím."

Nejvíce ji ale uchvátila prasátka a malé kozičky. S tatínkem šli k nim do ohrádky a Terezka si je mohla pohladit a nakrmit krmením, které prodávají u vstupu. Byl to hezký pohled, když si je děti hladily a vesele a rozjařeně mezi nimi pobíhaly.

Když spatřila ocelota, tak na něj volala: "či-či". Klokan nejdříve polehával a poté odskákal z dohledu a malá začala hopsat taky.

Šli jsme dál a Terezka objevila pískoviště spolu s houpačkami, kolotočem a skluzavkou. Pro děti opravdu ideální vyžití. Zvířátka ji v tu chvíli byla ukradená a točila se vesele na kolotoči. My jsem se mohli posadit na lavičku a pozorovat naší malou.

Přemluvili jsme jí, aby se šla podívat ještě alespoň na malé opičky a veverku. Moc se jí také libila morčátka. A pak hurá na pískoviště. Ani jsme to nepostřehli a 3 hodinky strávené v této zahradě nám utekly jako voda.

Pokud máte malé děti, mohu tuto zahradu velice doporučit. 


Autor: Katcym1



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku ZOO Chleby:

ZOO Chleby
ZOO Chleby
ZOO Chleby
ZOO Chleby
ZOO Chleby
ZOO Chleby
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
velmi příjemné místo pro výlet s dětmi, doporučuji, bydlíme kousek a už jsme byli několikrát, taková rodinná zoo
Obrázek uživatelky
profil
malá a krásná zoo
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles