Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Naše návštěva v ZOO Ostrava

1. 05. 2009 | Vaše příběhy

Ahoj děti a rodičové!

Máte rádi zvířátka? Já ano, a pokud říkáte, že zvířátka také máte rádi, pojďte se se mnou podívat do ZOO. Kam? No přece do té naší ZOO, že pořád nevíte? Jo aha, přece do ostravské ZOO. Vím, je možná trošku menší, než ta v Olomouci, nebo ve Dvoře Králové, ale určitě je také pěkná. Tak si vezměte batůžky na záda, svačinku a pití, brášku nebo sestřičku, klidně i kočárek a pojďte, pokud nejste zdejší, raději pojeďte. K nám do Ostravy se můžete dostat autem, autobusem i vlakem, a do ZOO jede autobus i tramvajka.

Musím říci, že od poslední návštěvy se zoologická zahrada rozrostla o další výběhy, pěšinky, lávky i lavičky. A také o zvířátka. Mně se nejvíce líbila malá morčátka, která najdete skoro na začátku, myslím, že se pásla s malinkýma kozenkama, které si můžete pohladit a dokonce nakrmit.

No a naproti, naproti byl ráj pro dětské očka. Skluzavky, houpačky, prolejzačky, tam jsme strávili asi hodně času, protože dětem se tam hodně líbilo a nechtěli pryč. Nakonec jsem je přemluvila a šli jsme se podívat na medvědy a tygříky, na lva a na různé ptáčky. Dále nás čekaly opice a gorily, ty byly hodně srandovní a byl kolem nich hrozný puch. Pak jsme ještě viděli hrochy a slony, na ty jsme  se museli jít podívat dovnitř, protože právě dostávali jídlo, hm, tedy žrádlo.
Kousek dál byla nafukovací žirafa, další velké lákadlo pro děti.
Naštěstí jim náš tatínek slíbil projížďku vláčkem a na ten se moc těšili, takže skákací žirafku jsme zdárně prošli.
To nás ještě čekali žirafky s dlouhými krky a paroháči. U žiraf jsme snědli svačinku, a prošli se po nově postavené pěšince přes vodu, obešli konec ZOO a vrátili se k žirafkám, kde jsme čekali na vláček.

A ten se  dětem líbil nejvíce. Z vláčku jsme mávali na kolem jdoucí, přírodu si prohlížející lidi a na děti. Děti zase mávaly nám. Vláček nás zavezl zpět, na  začátek. Tam jsme nechali děti prolézat na  hornických mašinkách a pomalu jsme se vraceli domů.

A protože je velice hezké počasí, sluníčko hřeje a čekají nás volné sváteční dny, zkuste se navnadit a udělat nejen dětem hezké odpoledne.

Krásnou procházku po ZOO přeje
Diesonne s rodinkou


Autor: Diesonne



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Naše návštěva v ZOO Ostrava:

Naše návštěva v ZOO Ostrava
Naše návštěva v ZOO Ostrava
Naše návštěva v ZOO Ostrava
Naše návštěva v ZOO Ostrava
Naše návštěva v ZOO Ostrava
Naše návštěva v ZOO Ostrava
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
je jen autobus nebo trolejbus. Tramvají se tam opravdu nedostanete.
Ale jinak je tam krásně.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles