8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vánoční perníčky

31. 05. 2009 | Vaše příběhy

Máme pejska francouzského buldočka. Je zvědavý a hlavně šíleně neposedný. Svůj pelíšek má ve vyhřáté kotelně, kde je mu dobře. V zimě máme problém ho dostat ven a tak ho pouštíme jen proběhnout. Tak se nám jednou takhle v zimě stal takový příběh.

Po Třech králích, když se uklízí vánoční výzdoba, jsme do kotelny dali vázu s větvemi borovice, na kterých byly navěšeny ztvrdlé perníčky na červených mašlích. Postavili jsme to jen tak na zem, že to později vyhodíme do popelnice.

Odpoledne jsem se vrátila udělat úklid, ale váza byla pokácená a perníčky nikde. Byla to záhada, myslela jsem si, že to udělaly děti a tak jsem ani po perníčkách nepátrala. Pejska jsme pustili ven na vyvenčení a ten den se nic nedělo.

Druhý den kluci přiběhli, mami rychle se pojď podívat. To bylo překvapení po dvoře byly v hovínkách našeho pejska červené mašličky.Takže záhada se vyřešila, Blek snědl perníčky i s mašličkami. Byli jsme rádi, že to dopadlo aspoň takhle, že si náš pejsan nijak neublížil. Od té doby ho hlídáme, co kdyby si dal něco jiného.

Autor: Blekulka



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !