8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pohádka o ztraceném pejskovi

14. 05. 2009 | Vaše příběhy

Byla nebyla jednou jedna rodinka. Máma, táta a jedna malá ušmudlaná holčička Káťa. Káťa pořád prosila tatínka, aby jí koupil psa. Tatínek jí pořád dokolečka vysvětloval kolik by s ním bylo práce, ale Kateřina si nedala nic vymluvit a pejska si vyprosila.

Když ho tatínek poprvé přivedl domů, byla nadšená. Ale už první noc se pejskovi stýskalo a celou noc prokňoural. Kateřina byla na pejska naštvaná, navíc se pejsek počůral přímo v jejím pokojíčku. Kateřinu to ještě víc naštvalo a začala na pejska ošklivě křičet. Pejsek se strachy schoval pod postel a při první příležitosti utekl.

Kateřina si myslela, že se brzo vrátí a teprve když se ani druhý den nevracel, začlo se jí stýskat. Pejsek byl daleko ani nevěděl kde, měl hlad a bylo mu smutno. Kateřina pořád plakala a vyčítala si, že na pejska tak křičela. Rodiče se už nemohli dívat, jak je nešťastná a tak pejska začli hledat. Jezdili sem a tam, prohlíželi snad každý koutek ve městě, ale pejsek nikde.

Mezitím pejsek vyčmuchal svou počůranou stopu. Šel tedy po své stopě a ani se nerozhlížel kolem. Najednou stál u Kateřinina domu. Pejsek radostí vrtěl ocáskem a štěkal. Rodiče pejska nenašli, Kateřina plakala. Maminka jí slíbila, že druhý den budou hledat zase. Jeli tedy domů. Když Kateřina vystoupila z auta, pejsek se jí vrhnul do náruče. Oba byli moc šťastni, pejsek se už nikdy v domě nepočůral a Kateřina na něj už nikdy nekřičela.

Autor: Annahb



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !