Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Králíček a pejsek

14. 05. 2009 | Vaše příběhy

Když jsem ještě bydlela u rodičů, měla jsem vždy nějaké zvířátko. Začalo to křečkem a pak jsem měla morčátka. Když jsem jednou šla koupit další morčátko, okouzlilo mě ve zverimexu malé králičí miminko. Tak jsem si ho koupila a měla jsem z něho moc velkou radost. Starost o králíčka je malinko jiná než o morčátko, tak jsem si hned koupila knížku, abych se o něm dozvěděla co nejvíc.

Myslela jsem, že je to králíček, ale vyklubala se z něj králičí slečna. Na to přišel pan veterinář, když byla nemocná a měla tasemnici. V půl roce měla pořádnou králičí pubertu.

Po necelém roce jsem se od rodičů odstěhovala do pronajatého bytu. Po dalším roce bydlení v bytě jsem pocítila potlačenou touhu po pejskovi. Teď po odstěhování už mému snu nestálo nic v cestě. Dlouho jsem hledala vhodného pejska do bytu. I když jsem vždy chtěla velkého psa, nakonec jsem si pořídila štěňátko jorkšíra. První den a noc, kdy bylo štěňátko moc smutné jsem pocítila strach, jestli jsem udělala dobře a jestli mu budu moct dát všechno, co potřebuje.

Králíček a pejsekUž před příchodem štěňátka jsem měla obavy jak se budou s králíčicí snášet, ale doufala jsem, že si k sobě najdou cestu.

Králíčice nebyla novým obyvatelem jejího království vůbec nadšena. Začala výhružně dupat zadníma nožkama. Jelikož byla zvyklá běhat volně po bytě, což jí teď nebylo umožněno, byla naštvaná.

Pomalu jsem štěňátko seznamovala s králíčicí. Štěňátko jsem hned od začátku učila, že králíčice není hračka. Někdy jsem měla spíše strach o štěňátko, protože moje přerostlá králíčice, která váží víc než 2 kila, si nenechala od pejska nic líbit a ukázala mu, co si k němu může dovolit. Jednou králíčice štěňátko dokonce povalila. Po nějakém čase už jsem je nechávala volně spolu běhat po bytě a hezky si na sebe zvykli. Pejsek chodil nakukovat ke králičici do klece a krást mu petrželku a salát. Králičice zase zachutnala psí granule, které jorkšíráček vůbec nejedl.

Pejsek má svou králičí kamarádku moc rád. Když mu to dovolí, líže jí hlavičku a za ouškama, to se jí moc líbí. Je to správná dvojka. Někdy se po bytě trochu proženou, ale mají se rádi. Takto jsou spolu už skoro 4 roky.


Autor: Mistery

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Králíček a pejsek:

Králíček a pejsek
Králíček a pejsek
Králíček a pejsek
Králíček a pejsek
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík**1*
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles