8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

I kroužky v ZOO Děčín se chystají na prázdniny

2. 07. 2009 | ZOO Děčín

Konec školního roku je na spadnutí a stejně tak, jako osiří školní lavice, končí i kroužky v zoo. Více jak tři desítky dětí, které se ve školním roce 2008/2009 staraly v děčínské zoo o koně, osly, hady, osmáky, želvu nebo třeba morče se chystá na prázdniny. Samozřejmě, mimo toho, že pojedou na tábory, k babičce nebo k moři, mohou zavítat i během prázdnin do zoo.

Všechny děti, které v tomto končícím školním roce pracovaly v některém ze čtyř zájmových klubů při zoo, mají po celé prázdniny vstup do ZOO Děčín zdarma. To se týká samozřejmě i Expozice Rajské ostrovy. A protože se v zoo po celý rok i pilně učily o zvířatech, mohou o prázdninách doslova oslnit své příbuzné nebo kamarády, kteří za nimi během volna přijedou. A jak?

I kroužky v ZOO Děčín se chystají na prázdninyKaždé dítě ZooKroužku nebo ZooKlubu je schopné pojmenovat většinu zvířat v Zoo Děčín a barvitě o některých z nich vyprávět. Vědí, že v expozici babirus celebeských je samice Uta se svým potomkem „Uličníkem“, že rysa ostrovida často marně návštěvníci hledají v jeho výběhu na zemi – oblíbeným místem mu je totiž koruna stromu, dokážou detailně popsat jídelníček medvědů grizzly a vědí velmi dobře, jakým způsobem si opatřuje kořist třeba užovka červená. 

A nejenom to, mohou i porovnávat. V rámci zájmových klubů měla řada z dětí příležitost navštívit třeba ZOO Praha nebo ZOO Liberec. To pak při pohledu na některá tamní zvířata s nadšením a pýchou tvrdily: „To máme v Děčíně taky!“

Takže všem dětem hezké prázdniny a v říjnu 2009, kdy začnou pracovat kroužky nanovo, nashledanou!

Zdroj: ZOO DĚČÍN

Notburga
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku I kroužky v ZOO Děčín se chystají na prázdniny:

I kroužky v ZOO Děčín se chystají na prázdniny
I kroužky v ZOO Děčín se chystají na prázdniny
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !