Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

ZOO Děčín - na co se můžete těšit v červnu

5. 06. 2009 | ZOO Děčín

I měsíc květen přinesl děčínské zoologické zahradě vysokou návštěvnost. Zoo navštívilo téměř 11,5 tisíce lidí. Ve srovnání s dubnem návštěvnost vzrostla přibližně o 1600 návštěvníků, se stejným měsícem loňského května pak o několik stovek. „Velký úspěch zaznamenala především akce z 23. května nazvaná Den dětí s Hitrádiem FM, kdy si do zahrady našlo cestu jedenáct stovek příchozích. Obecně lze říci, že zoo je nejvíce navštěvovaná především o víkendech, ale protože je nyní období školních výletů a naše ZooŠkola disponuje zajímavou nabídkou výukových programů, zvýšila se i návštěvnost v týdnu,“ uvedla ekonomka Dagmar Kedlesová.

Červnové akce

Na červen chystá zoo mnoho zajímavého

ZOO Děčín - na co se můžete těšit v červnutento pátek bude například zahrada patřit handicapovaným a chronicky nemocným dětem. Bude se zde totiž konat již šestý ročník unikátní akce s názvem Noc snů, kdy se brány zoo pro běžné návštěvníky uzavřou již v 17 hodin a areál bude k dispozici pouze těmto pozvaným účastníkům. „Sjedou se sem děti z nejrůznějších ústavů sociální péče z celého ústeckého kraje, ale i z rodin. V současné době už jich je přihlášených více než tři sta. Chystáme pro ně speciální program, při kterém se budou v zoo cítit jako VIP hosté, budou se jim věnovat zaměstnanci zoo, dovolí hladit zvířata, nahlížet do expozic, nebudou chybět divadelní představení, kouzelník, malování na obličej a mnoho dalšího. Exkluzivním hostem letošního ročníku bude moderátorka a herečka Michaela Dolinová,“ přiblížila program večera vedoucí centra návštěvnických služeb Ing. Dagmar Floriánová.

V sobotu 6. června budou mít děti možnost se se zvířátky z děčínské zoo potkat na Dětském dni na termálním koupališti v Benešově nad Ploučnicí, který organizuje tamní radnice. Výtěžek z akce rozdělí mezi Zoo Děčín a děčínský útulek pro opuštěná zvířata. Vstupné je buď symbolická dvacetikoruna nebo krmení pro zvířata. Chystá se zajímavý program a startuje se ve 14 hodin.

Na konec června, úterý 30. 6., se mohou těšit všichni jedničkáři. Zoo pro ně totiž jako již tradičně přichystala vstup zdarma. A jako bonus navrch ještě stanovištní soutěž ke kampani EAZA a křtiny koček divokých. Vstup pro jedničkáře zdarma (musí se prokázat vysvědčením) platí i pro Expozici Rajské ostrovy.

Zdroj: ZOO DĚČÍN

Notburga
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !