Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Děčínská zoo soutěžila na zootrnkobraní

16. 06. 2009 | ZOO Děčín

Děčínská zoo má za sebou další ročník Zoologických her bez hranic. Pořádající zoologickou zahradou tentokrát byla Zoo Zlín - Lešná, která dala dalšímu ročníku oblíbených her příznačný přívlastek pro tento kraj. Pro více než stovku zaměstnanců ze 14 zoologických zahrad z České a 2 zahrad ze Slovenské republiky připravila víkend plný soutěží v duchu vizovického trnkobraní.

"Disciplíny nás provedly celým procesem výroby pálenice. Sbírali jsme švestky, zakládali kvas, odváželi ho do pálenice, pálili jsme, stáčeli i větrali. Nešlo samozřejmě o výrobu v pravém slova smyslu, ale spíš srandamač plný legrace," uvedl jeden z děčínských účastníků soutěže Tomáš Rus.

Nejvíce bodů se v netradičním klání podařilo nasbírat Zoo Jihlava. Děčínský tým předvedl, že s pálením slivovice moc velké zkušenosti nemá. "Přivezli jsme předposlední místo. Na konečném výsledku ale zase tolik nezáleželo, především šlo o setkání pracovníků zoo a to se myslím podařilo," ukončil Tomáš Rus. Pořadatelství dalšího ročníku zoologických her se ujala Zoo Liberec.     

Zdroj: ZOO DĚČÍN
Foto: Alena Houšková

Notburga
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !