Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ztraceni

17. 07. 2009 | Vaše příběhy

Jednou k nám přijela návštěva a šli rovnou k nám za branku a omylem ji nechali pootevřenou a naši jezevčíci byli venku. Už je to alespoň deset let a my jsme měli fenku a pejska a jejich štěňátko a ti vzali roha. My jsme to zjistili až po hodině.

A to byl rachot, okamžitě jsme vzali celá rodina nohy na ramena a utíkali je hledat, každy někam jinam. Po čtyřech hodinách usilovného hledání jsme byli úplně hotoví, brečeli jsme, že je někde přejede auto, nebo nějací myslivci do nich budou střílet. Já to ale nevzdala, za chvíli jsem se vrátila s naší fenkou a jejím pejskem domů.

Ale kde může být štěňátko, ani neví cestu zpět, jak je malé. Vzala jsem na vodítko fenku a říkala jméno štěňátka, ona mě zavedla na 1 Km vzdálené pole, kde rostla vysoká kukuřice. Volala jsem, jak jen to šlo, ale stále nic.

Potom jsme byla potichu a naslouchala jestli něco neuslyším. A v dáli jsem slyšela, jak nějaký pejsek kňučí. A bylo to naše štěňátko, byla jsem tak šťastná, že si to ani nedovedete představit. Bylo tak vysílené. Vzala jsem ho do náruče a odnesla domů. Tam ho zabalila do teplé deky, dala mu napít a najíst. Usnulo mi v náručí, bylo to tak nádherné a všichni jsme byli štastni.

Autor: Kleris



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
chudacek maly, hlavne, ze se nasel!
Obrázek uživatelky
profil
hezké,hlavně že to dobře dopadlo
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
moc hezké
Obrázek uživatelky
profil
moc hezký příběh, naštěstí vše dobře dopadloSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles