8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Naše Bára

17. 06. 2009 | Vaše příběhy

Dnů, na které se nedá zapomenout je spousta, to mi jistě dá každý majitel chlupatého přítele za pravdu. Ale jeden den je pro mě opravdu dnem, na který nikdy nezapomenu. Byl čtvrtek 4.10.2007, pracovní den jako každý jiný. Ráno snídaně a dál pracovní povinnosti. Venku bylo zataženo, jak to na podzim bývá. Před polednem přišel na úřad jeden občan a v ruce nesl černé chlupaté klubíčko. Prý leželo ve struze u jeho rodinného domku, tak ho odnesl domů, nakrmil a pak přinesl k nám, jelikož má 2 psy.

 

Zjistili jsme, že je to „holka“ a má krásná uhrančivá a v té chvíli hrozně smutná očička. Hned jsme začali pátrat po majiteli a nastalo dilema, kam s ní. Já už dlouho chtěla psa, ale přece jen jsem si představovala jorkšíra nebo čivavu a ne jezevčíka…. No nakonec jsme z práce odcházely obě a to směrem k naší malé garsonce. Naštěstí nás přítel nevyhodil (ani jednu!).

 

První dny byly pro nás obě velice náročné, chodily jsme spolu do práce  a začaly jsme si na sebe zvykat. Snažila jsem se získat odstup, jelikož jsem nevěděla zda si pro ní někdo nepřijde. Nedařilo se mi to, prostě si mě ten malý tvoreček naprosto získal. Po týdnu už bylo málo pravděpodobné, že ji majitel hledá a nikdo se neozval na naše oznámení. Tudíž jsme si o víkendu doma sedli, vyhledali na internetu psí kalendář a začali hledat jméno.

 

Návrhů bylo spousta, nakonec vyhrálo „obyčejné jméno“ Bára. Hned v pondělí jsme byly u veterináře, kde Barušku pochválil jak je krásná a stanovili jsme datum narození na 20. srpna 2007.

 

Prožili jsme spolu první Vánoce – Barunka měla taky spoustu dárků a nejvíce se jí líbily lamety na stromečku.

V lednu stěhování do nového bytu (většího) s dvorem, kde má Bára spoustu místa na běhání. I když občas zlobí a něco rozkouše, tak když nahodí svoje psí očička, tak je těžký se na ni zlobit. Dnes jsme si na sebe tak zvykly, že bych ji nedala za nic na světě. Je to hrozně příjemný, když člověk přijde domů a ví, že tam na něj někdo čeká.

 

Když jsem smutná, tak mi vyskočí na klín a čeká dokud se nezačnu opět usmívat. Je to prostě moje veliký zlatíčko!!!

 


Autor: Aneeet

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !