8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Smutné loučení

3. 05. 2009 | Vaše příběhy

Měli jsme jezevčíka, jmenoval se Endy a všichni jsme ho milovali. Když mu bylo 5 roků, jednoho dne začal za sebou tahat nožku. Jeli jsme k veterináři, pak na rentgen a zjistilo se, že má poškozenou páteř. Pokud bychom chtěli, aby neochrnul zcela, byla nezbytná operace.

V našem kraji je taková veterina, kde tohle operuji jen v Ostravě. Zajeli jsme tam a Endík byl operován. Vezli jsme ho radostně domů, že časem vše bude dobré. Měl vysoké teploty, vypadal strašně, tak se mnou spal v posteli. Po čase se zdálo, že se konečně staví na nožky, ale byl tu zádrhel - nemohl se vymočit.  Dostala jsem cévku a několikrát denně jsem ho cévkovala, jinak by bylo zle.

Byl strašně trpělivý, všechno snášel obdivuhodně. Jezdili jsem k veterináři do Ostravy každý týden, protože stále nechodil a ten nás ubezpečil, že vše bude v pořádku. Bohužel, nejen že nebylo, ale Endík se začal nekontrolovaně pomočovat i kakat a teprve tehdy se zjistilo, že operace nebyla úspěšná.

Starosti s ním bylo spousta, ale rádi jsme pro něj vše dělali, jen aby se uzdravil, vždyť to byl člen rodiny. Takže nám bylo řečeno, abychom jeho utrpení ukončili injekcí. K tomu jsem ani já, ani manžel neměli dost síly, tak s ním odjel syn a manžel zatím vykopal na zahradě jeho poslední pelíšek. Dali jsme mu tam jeho oblíbené hračky a brečeli jako malí.

Už je to několik let, máme už z útulku jiného pejska, ale na Endíka nikdy nezapomeneme.



Autor: Hella



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !