Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Náš Beník

20. 06. 2009 | Vaše příběhy

Náš Beník je kříženec ale moc hezký a máme ho moc rádi. Občas ale i zazlobí.

O tom by Vám mohla vyprávět moje kamarádka Berta.

Jednoho dne přišla k nám na návštěvu a já ji pozvala dál. Stála v předsíni když k ní Ben přišel a začal ji očichávat. Jenže Berta se od mala bojí všech psů. Tak samozřejmě začala hysterčit a křičet "on mě kousne!"

Uklidňovala jsem ji, že jí nic neudělá, ale jakoby mě vůbec neposlouchala a stále couvala do koupelny. Beník vycítil, že se ho Berta bojí a chytil ji za nohavice. Berta strachy vlezla do vany a to už křičela podruhé ale na mě.

Ona totiž, jak vlezla do té vany, tak tam byla voda, kterou děti po vykoupání nevypustily. Křičela na mě: "Vy máte ve vaně vodu!" Já jsem se v tu chvíli začala smát a odpověděla jsem jí: "To tam máme mít benzín?"

Psa jsem musela zavřít do kuchyně, jelikož by z té vany s vodou nevylezla. Když jsem ji uklidnila, že Ben je už zavřený, tak celá zmáčená vylezla z vany a šla na mě čekat na chodbu.

Já jsem se musela obléci a odvézt ji domů, protože by do autobusu tak zmáčená mohla jen ztěžka. Od té doby když se domluvíme, že za mnou přijde, tak na mě vždy čeká na ulici a nejde dál ani, když ji ujištuji, že je Beník zavřený.

A když si někdy na to vzpomeneme, tak se tomu srdečně zasmějeme. Nikdy bych ho za žádného jiného psa nevyměnila, i když je někdy neposlucha.

Autor: Kanderova



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
úsměvný a legrační pejsek,i já jsem se jako dítě bála psů,až v dospělosti jsem k nim s velkou láskou přilnula a také jednoho vlastnila.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles