8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak se Honzík stal Čičounem

6. 05. 2009 | Vaše příběhy

Jednou na jaře onemocněl Honzík virózou.  Teklo mu z očí, z nosu, prskal a měl teplotu. Nezbývalo tedy nic jiného než s ním jet k veterináři. 

V ordinaci se krčil, ale jakmile dostal injekci a vrátila jsem ho zpět do přepravky, tak se uklidnil.  Ovšem jenom do té doby, než nám pan doktor oznámil: „Zítra přijedete ještě na jednu injekci.“

Druhý den už Honzík věděl co ho čeká, takže jsem ho doma nemohla nacpat do přepravky a v ordinaci byl zase téměř nadlidský úkol ho vydolovat ven. Když se to podařilo,  sledoval s vytřeštěnýma očima jak si pan doktor chystá injekci. I přesto že jsem ho uklidňovala, klepal se jako osika. Najednou se na něj pan doktor podíval místo chlácholení pronesl: „Jen se neboj TY ČIČOUNE jeden, stejně tě ta injekce nemine!“  Tohle pojmenování se Honzíkovi tak zalíbilo, že ho snad ani ta injekce nebolela. Dokonce ani cestou domů v autě tak nekňučel jak to u něj bývá zvykem.

Večer jsem Honzíka lákala, aby se ke mně přišel pochovat. Vyzkoušela jsem snad všechna pojmenování od Honzíčka přes Hóňu až po Hanýska, ale on jenom ležel a díval se na mě. „Asi je uražený a nemluví se mnou, za to že jsem ho zase odvlekla na veterinu“, pomyslela jsem si, ale pak mě napadlo a zavolala jsem na něj: „Čičoune!“ Ještě jsem to ani nestačila dopovědět a už byl u mě.

Od té doby jsme mu tak začali říkat. Měl období, že neslyšel na nic jiného. Jakmile jsme si dovolili pojmenovat ho jeho jménem prostě nás ignoroval a počkal si dokud mu neřekneme Čičoune.  Postupem času ho to přecházelo a i když na Čičouna dodnes slyší, je to už zase Honzík.


Autor: Cicoun

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Jak se Honzík stal Čičounem:

Jak se Honzík stal Čičounem
Jak se Honzík stal Čičounem
Jak se Honzík stal Čičounem
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !