8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

O víkendu projdou ZOO Tři králové a lachtani ukážou, co umí!

6. 01. 2012 | ZOO Praha
Pražská zoologická zahrada připravila na první lednový víkend bohatý program. V sobotu 7. ledna se mohou návštěvníci přidat k putování Tří králů po areálu ZOO. Vyrážet budou v 10 hodin ze Vzdělávacího centra, odkud si to namíří nejprve k ledním medvědům.

U ledních medvědů budou Tři králové společně s návštěvníky a za pomoci astronomů z České astronomické společnosti hledat na obloze Betlémskou hvězdu. Ve 12.30 se procesí zastaví v expozici velbloudů, kterým Kašpar, Melichar a Baltazar přinesou něco dobrého na zub, protože právě velbloudi je doprovázeli na jejich dlouhé cestě. V 15 hodin pak doputují do Dětské ZOO, kde se pokloní Ježíškovi a předají mu své dary.

O víkendu projdou ZOO Tři králové a lachtani ukážou, co umí!Kdo si oblíbil lachtany, má se v neděli 8. ledna opravdu na co těšit. V rámci oslavy Dne mořských savců bude v 10 hodin v expozici lachtanů připraven jejich trénink. Po něm budou následovat hry pro děti, v nichž si děti mohou poměřit své dovednosti s těmi lachtaními. Ve 13.30 pak proběhne tradiční komentované krmení lachtanů, jehož hlavním hrdinou je Meloun a při kterém poslední dobou často vyrušuje jeho malý syn Bert.

Poté si můžete ve Vzdělávacím centru vyslechnout zasvěcené vyprávění hlavního veterináře Romana Vodičky o delfínech a velrybách doprovázené fotografiemi kytovců a dalšími zajímavými předměty, které nějak souvisejí s mořskými savci.

FOTO:  
Tři králové tuto sobotu nezapomenou podarovat své věrné společníky (foto: Jan Petera, Zoo Praha)
Lachtani při tréninku reagují na pokyny chovatelky Heleny Rozsypalové a zvuky píšťalky. (foto: Jiří Trojánek, Zoo Praha)


Zdroj: Zoo Praha

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku O víkendu projdou ZOO Tři králové a lachtani ukážou, co umí!:

O víkendu projdou ZOO Tři králové a lachtani ukážou, co umí!
O víkendu projdou ZOO Tři králové a lachtani ukážou, co umí!
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles