8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Víkend bez předvánočního stresu v ZOO Praha

14. 12. 2011 | ZOO Praha
Pražská ZOO zve návštěvníky na sváteční procházku za zvířaty a zároveň na chvíle klidu strávené bez předvánočního stresu. Pokud patříte mezi ornitologické nadšence, nebo vás „pouze“ zajímá, jaké nezvyklé ptačí obyvatele můžete pozorovat v průběhu zimy na Vltavě kousek od zoologické zahrady, zúčastněte se sobotní Ornitologické vycházky za zimními obyvateli Vltavy.

Budete-li mít štěstí, uvidíte vzácné severské druhy kachen, jako je hohol či morčák. Těšit se můžete také na slípky zelenonohé, různé druhy racků, volavky popelavé, kormorány velké, poláky velké a chocholačky nebo potápky malé. Ornitologická vycházka se uskuteční v sobotu 17. prosince v 8.30 hodin. Víkend bez předvánočního stresu v ZOO PrahaSkupina vedená zkušeným ornitologem RNDr. Martinem Smrčkem vyrazí od hlavního vchodu do ZOO. S sebou se doporučuje teplé oblečení, boty do terénu a dalekohled. Ornitologická vycházka je pro všechny zájemce připravena zdarma!

Klidný víkend bez nákupů, shonu a uklízení si můžete užít také díky programu pražské ZOO s názvem Pohodové Vánoce – hrajeme si s Legem! Zájemci z řad dětí si budou moci po celý víkend 17. a 18. prosince vyrobit drobné dárky, vánoční ozdoby nebo přáníčka. Kromě toho budou ve Vzdělávacím centru ZOO Praha k dispozici nejrůznější stavebnice Lego a Duplo. Postaví si děti dům nebo třeba celou zoologickou zahradu? Pozvání platí pro celé rodiny - pro ty, kteří jsou hraví, ale nechtějí si stavět, budou připravené stolní hry. Chybět nebude ani soutěž o některou ze stavebnic!


Zdroj: Zoo Praha

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !