Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nabitý adventní víkend v ZOO Praha

2. 12. 2011 | ZOO Praha
Setkání sponzorů a udílení Richardů, vernisáž výstavy Zpátky v divočině, prohlídka stavby „slonince“, křest CD Pučálkovic Amina a rozsvěcení vánočního stromu - to vše nabízí pražská ZOO o nadcházejícím víkendu 3. a 4. prosince. Přijďte si prohlédnout adventně vyzdobenou zoologickou zahradu, v neděli odpoledne ušetříte na vstupném!

Sobotní program


V sobotu 3. prosince v 11 hodin proběhne předvánoční Setkání sponzorů ZOO Praha. U příležitosti této již tradiční akce udělí ředitel ZOO Praha Miroslav Bobek ceny pro sponzory roku 2011, tzv. Richardy. Ty jsou Nabitý adventní víkend v ZOO Praharozděleny do třech kategorií: Divoký Richard představuje ocenění za nápaditost a vtip sponzorského počinu, Malý Richard je určený pro děti a školy, které se rozhodly adoptovat či sponzorovat vybraný živočišný druh, a Velký Richard pro dárce z firemních sfér.

V sobotu budete mít také jedinečnou příležitost navštívit stavbu nového pavilonu pro slony včetně jeho zázemí. Dostanete se tak do míst, kam budou mít později přístup pouze chovatelé a jejich svěřenci. Prohlídky „slonince“ s průvodcem budou probíhat od 10 do 15.30 hodin.

Ve 13 hodin se ve Vzdělávacím centru ZOO Praha uskuteční vernisáž výstavy s názvem Zpátky v divočině. Fotograf Petr Jan Juračka na ní představí unikátní velkoformátové fotografie, na kterých zachytil koně Převalského po čtyřech měsících strávených v rezervaci Khomiin Tal na západě Mongolska. Výstava bude k vidění až do konce roku.

Nedělní program


V neděli 4. prosince pokřtí ZOO Praha další z řady pohádkových CD – Plachtovu Pučálkovic Aminu, která právě vychází. Režie příběhu „přerostlého psíka“ se ujal Jan Jiráň, hlasy pohádkovým postavám propůjčili Jaroslava Kretschmerová a Jiří Lábus. Všichni tři tvůrci se zúčastní autogramiády CD, která proběhne v 15 hodin u Vzdělávacího centra!

Poté se mohou návštěvníci pražské ZOO přemístit spolu s protagonisty k vánočnímu stromu, který bude slavnostně rozsvícen v 16 hodin nedaleko pavilonu Sečuán. Kdo se bude chtít zúčastnit jen odpoledního programu, může využít nabídky zvýhodněného vstupného – v neděli 4. prosince po 15. hodině mají všichni návštěvníci vstup za pouhou 1 Kč! Pokladny budou otevřeny do 17 hodin.


Zdroj: Zoo Praha

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle