Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

O víkendu projdou ZOO Tři králové a lachtani ukážou, co umí!

6. 01. 2012 | ZOO Praha
Pražská zoologická zahrada připravila na první lednový víkend bohatý program. V sobotu 7. ledna se mohou návštěvníci přidat k putování Tří králů po areálu ZOO. Vyrážet budou v 10 hodin ze Vzdělávacího centra, odkud si to namíří nejprve k ledním medvědům.

U ledních medvědů budou Tři králové společně s návštěvníky a za pomoci astronomů z České astronomické společnosti hledat na obloze Betlémskou hvězdu. Ve 12.30 se procesí zastaví v expozici velbloudů, kterým Kašpar, Melichar a Baltazar přinesou něco dobrého na zub, protože právě velbloudi je doprovázeli na jejich dlouhé cestě. V 15 hodin pak doputují do Dětské ZOO, kde se pokloní Ježíškovi a předají mu své dary.

O víkendu projdou ZOO Tři králové a lachtani ukážou, co umí!Kdo si oblíbil lachtany, má se v neděli 8. ledna opravdu na co těšit. V rámci oslavy Dne mořských savců bude v 10 hodin v expozici lachtanů připraven jejich trénink. Po něm budou následovat hry pro děti, v nichž si děti mohou poměřit své dovednosti s těmi lachtaními. Ve 13.30 pak proběhne tradiční komentované krmení lachtanů, jehož hlavním hrdinou je Meloun a při kterém poslední dobou často vyrušuje jeho malý syn Bert.

Poté si můžete ve Vzdělávacím centru vyslechnout zasvěcené vyprávění hlavního veterináře Romana Vodičky o delfínech a velrybách doprovázené fotografiemi kytovců a dalšími zajímavými předměty, které nějak souvisejí s mořskými savci.

FOTO:  
Tři králové tuto sobotu nezapomenou podarovat své věrné společníky (foto: Jan Petera, Zoo Praha)
Lachtani při tréninku reagují na pokyny chovatelky Heleny Rozsypalové a zvuky píšťalky. (foto: Jiří Trojánek, Zoo Praha)


Zdroj: Zoo Praha

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku O víkendu projdou ZOO Tři králové a lachtani ukážou, co umí!:

O víkendu projdou ZOO Tři králové a lachtani ukážou, co umí!
O víkendu projdou ZOO Tři králové a lachtani ukážou, co umí!
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !