Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Moje zoologické návštěvy

2. 03. 2011 | Vaše příběhy
Když jsem byla maličká, tak mě pořád rodiče brávali do zoologické. Moc se mi tam vždycky líbilo. Byla jsem ohromená těmi nádhernými zvířaty. Vždycky jsme chodili do Liberce. Je tam Zoo, moc hezké. A krásně se dá projít. Když  jsme zaplatili vstupné, tak jsme se prošli cestičkou, kde si nejvíce pamatuji, že byly prvně žirafy, potom sloni a takováhle zvířátka.

Když se to prošlo, tak se sešlo malinko dolů, kde už byli ptáci, leopardi, lvi a nějací mořští živočichové. Vážně moc hezké, a na konci toho celého areálu je veliký rybník s kačenkami, také se tam dají koupit granulky a nakrmit kozy, které si můžete i pohladit. A také se dají nakrmit kačenky. Je to tam prostě bezvadné.

Potom jsme si jednou s rodiči udělali výlet do Děčína, kde mají taky nádhernou zoologickou. Mají tam i různé brouky a medvěda, co kupříkladu v Liberci není. Nebo jsou tam skvělé prolézačky pro děti. Tenkrát jsem se na  nich pořádně vydováděla. Byly suprový. Když jsme odjížděli, tak jsem doufala, že se tam ještě někdy pojedeme podívat, vážně to tam bylo strašně moc krásný.

Také jsme navštívili zoologickou ve Dvoře Králové, to byl teda zážitek. Je to tam totiž obrovské a jak je to velké, tak je to takové nepřehledné, takže je jasné, že se nedá projít  úplně všechno, vždycky se na něco zapomene nebo přehlídne. Ale jsou tam samostatná oddělení, třeba rybky, opice apod. A samozřejmě když už jsme tam byli, tak nám nemohlo ujít Safari. Hned rodiče koupili lístky a počkali jsme si na autobus, který projíždí mezi zvířaty v přírodě. Byl to taky krásný zážitek, koukat se  na to, jak tam chodí lvi a další a další zvířátka. Byla to ta nejkrásnější zoologická, kterou jsem kdy viděla, už skrz to Safari, které je velice vyjmečné  a originální. Hlavně pro ty menší děti je to veliký zážitek. Jak jim to ještě moc nemyslí, tak si opravdu myslí, že jsou někde třeba v Austrálii.

Nikam jinam  jsme se potom ani nepodívali. Jen každý rok, vždycky když je hezké počasí, tak zajedeme už jen s mamkou do zoologické v Liberci, i když už to tam známe, tak je to pořád krásné a vždy tam něco nového přidají. Líbí se mi  chodit se dívat do zoologické, protože vidíte na vlastní oči zvířata, pro která abyste je spatřili,  musíte někam cestovat. Ale zároveň se mi to nelíbí, sice se o ta zvířata určitě dobře starají, ale i takhle prostorný výběh jim nevrátí ten svůj domov tam, kam patří. To je můj názor na Zoo.    

Barusska - čtenářka
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !