8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zdařilé odchovy nilgau v ZOO Ústí nad Labem

23. 08. 2009 | ZOO Ústí nad L.
Hned dvě samice indické antilopy nilgau v minulém týdnu úspěšně odrodily mláďata v ústecké zoo.

Letošní rok patří v ústecké zoo mezi opravdu vydařené, co se týká odchovů. Minulý týden byl v tomto směru ve znamení nilgau.

Statné antilopy, pocházející z Indie obývají velký výběh v horní části zoo společně se supy himálajskými a jejich odchovy se v minulých letech většinou odehrávaly v zimním období ve stáji.

Letos je tomu jinak, v pondělí 10. srpna porodila zdejší kmenová samice zdravé mládě. Malá samička se má čile k světu a je běžně k vidění ve výběhu společně s maminou.

Zdařilé odchovy nilgau v ZOO Ústí nad LabemV pátek 14. 8. následoval další porod. Potomstvo přivedla na svět samice, která nedávno doplnila stádo příchodem z Tierparku Berlin. Potvrdilo se, že přicestovala březí a pochlubila se dvojčaty, obě mláďata jsou samečci. Zatím tráví většinu času ve stáji, která je umístěna ve výběhu, pouze občas vychází celá rodinka společně k napáječce.   

Zdroj: ZOO Ústí nad Labem

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
roztomilé a kráané antilopky!!!!!!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles