8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

ZOO Dvůr Králové nad Labem - podívaná pro malé i velké

2. 02. 2010 | ZOO Dvůr Kr. nad L.

Chcete si udělat krásný výlet za zvířátky? V místě bydliště máte již svou ZOO okoukanou? Nechte se unést dokonalým světem Safari, podmořským životem a úžasnou atmosférou Zoologické zahrady ve Dvoře Králové nad Labem! Tato ZOO se může chlubit největší kolekcí afrických zvířat v Evropě a také chovem vzácných Okapi, které jinde v Evropě nenajdete. Tak vzhůru na výlet!


Na první pohled vás v ZOO upoutají překrásné tropické pavilony s nejrůznějšími tropickými rostlinami a živočichy. Ptačí svět vás uchvátí svou rozlehlostí a rušným denním životem. Budete si tam připadat jako někde v tropickém pralese, křik ptáků a šustění křídel vás bude provázet ještě dlouho. A co teprve vodní svět? Dokážete si představit procházku mezi žraloky? Obdivujete obrovské želvy? Nebojte se, nic vám neudělají. Od těchto nádherných, ale nebezpečných živočichů vás bude dělit bezpečné sklo. Podívaná je to však nezapomenutelná!

zooDěti budou jako doma v pavilonu opiček! A vy budete mít, alespoň na chvilku, klid od malých rošťáků. Nádhernou expozicí je také Safari. Projíždíte dvoupatrovým vláčkem ve volném výběhu mezi africkými zvířaty. Vedle vás poskakují antilopy, zebry a další obyvatelé Afriky - okouzlující podívaná! Pokud byste do ZOO zavítali v době Vánoc, určitě Vás nepřekvapí vánoční výzdoba, kterou celá zahrada oplývá. A co můžete čekat na Halloweena?  Krásně vyzdobenou zahradu vydlabanými dýněmi, dušíky nebo netopýry! Není od věci se čas od času pěkně vystrašit.

Zoologická zahrada Dvůr Králové nad Labem jistě nadchne malé i velké obdivovatele zvířat krásnými pavilony a přehlídkou ohrožených druhů, o které se tato zahrada s velkou láskou a péčí stará! Takže pokud plánujete rodinný výlet, ZOO ve Dvoře Králové je pro vás jasná volba! 


Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku ZOO Dvůr Králové nad Labem - podívaná pro malé i velké:

ZOO Dvůr Králové nad Labem - podívaná pro malé i velké
ZOO Dvůr Králové nad Labem - podívaná pro malé i velké
ZOO Dvůr Králové nad Labem - podívaná pro malé i velké
ZOO Dvůr Králové nad Labem - podívaná pro malé i velké
ZOO Dvůr Králové nad Labem - podívaná pro malé i velké
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
chystám sa tam
Obrázek uživatelky
profil
Můj budoucí tchán pracuje jako ošetřovatel okapi a tchýně u zeber. Je to strašně fajn mít takovouhle možnost dostat se k těmto zvířatům blíž. Návštěvy nejsou omezené, takže kdykoli máme chuť, můžeme jít ,,na pohlazenou". Jejich známý ošetřuje žirafy a to je teda mazec! Ve výběhu člověk opravdu neodhadne jak jsou vysoké, ale když stojíte přímo před ní a saháte jí maximálně ke koleni a vůbec když můj 185cm vysoký přítel je menší než týden staré hříbě, to je opravdu fascinující
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles