8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kočička Jesinka

14. 04. 2012 | Vaše příběhy
V mém albu Vám představuji naší kočičku Jesinku. Už je to rok a čtyři měsíce, co jsem jezdila na školení do Chomutova. Při odchodu jsme si s kamarádkou všimly malého koťátka se slepenýma očičkama. Ač měla slepená a zhnisaná očička, tak pud sebezáchovy velel "utíkej".

Dost jsem se naběhala, než se mi podařilo koťátko chytit. Odvezla jsem si ji domů, nakoupila léky a kočičce jsem začala čistit očička. Musela také podstoupit koupel, odčervení a odblešení, protože doma už jsem měla 12letou fenečku Lady a nechtěla jsem, aby v horším případě něco chytla.

Asi po třech dnech se konečně objevilo očičko, ale o druhé bohužel přišla - zánět a hnis udělal své. Nám to ale nevadí, protože Jesinka je moc hodná, Kočička Jesinkavděčná a přítulná kočička. A hlavně kamarádka naší fenečky Lady. Jen trošku víc odmlouvá, držkuje a na vše říká néé, ale to už je zkrátka její kočičí mluva.

Aby toho nebylo málo, tak se naše rodinka rozrostla ještě o jednoho člena a sice o miminko yorkšíra. Ta je na mém albu také, jmenuje se Pegulka a 9.3. jí byly 2 měsíce. Je krásná a po pravdě, pěkná rošťanda. Jak fenku Lady, tak kočičku Jesi pěkně prohání a chvilku jim nedá pokoj. I když toho s tím malým diblíkem moc nenaspíme, tak máme z naší malé zoo radost.

Není to tak dlouho, co jsme se rozhodli, že se odstěhujeme mimo město, mimo kraj a do svého - malého domečku. Tam budou mít naše zvířátka dost prostoru  na bezpečné hraní a běhání.

Kdoví, zda k nám pak ještě někdo bez domova a  lásky nepřibude. Věřte, že ta zvířecí láska za to stojí, i když konec je pak velmi bolestný. Ono se asi marně neříká - že kdo nemá rád zvířata - nemá rád lidi. Všechny Vás zdravím z Litvínova.

Autor:jarunka7

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
hezky napsanéSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles