8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

ZOO Liberec uspořádá v sobotu Den bílého tygra

5. 06. 2009 | ZOO Liberec

Liberecká ZOO uspořádá v sobotu 6. června další speciálně laděný den. Tentokrát v rámci Dne bílého tygra oslavíme 15. výročí chovu tygra – bílé formy (Panthera tigris) v ZOO Liberec. Zábavná akce pro všechny věkové skupiny, která se uskuteční v době od 10 do 14 hodin bude rozdělena do dvou rovin: tématické na stanovištích a osobnostní v určených hodinách. Pokud návštěvníci dorazí v maskách tygrů či Tygrů, mohou v závěru programu soutěžit o hodnotnou cenu.

ZOO připravila celkem šest stanovišť s tajuplnými názvyUlov si svou kořist, Převlékni se do tygřího, Není tygr jako tygr, Zařvi jako tygr, Tvař se jako tygr a Střílej jako Tygr. Program budou dále rozvíjet tři akce v předem daných hodinách – ve 12.00 autogramiáda hokejistů Martina Čakajíka, Lukáše Dernera, Martina Rýgla a Jiřího Stejskala před pavilónem šelem, ve 13.00 komentované krmení bílých tygrů a ve 13.30 vyhodnocení soutěže masek. Její vítěz získá celoroční bezplatný vstup do ZOO Liberec.

ZOO Liberec uspořádá v sobotu Den bílého tygraPrvní bílé tygry – sourozence Isabellu a Columba přivezla ZOO Liberec ze švédské Eskilstuny v roce 1994. Po výměně samců se ZOO Madrid v roce 1999 se o tři roky později Isabelle a Sitarovi narodila trojčata Achilles, Artemis a Afrodita. Dalším libereckým samcem byl v letech 2005 až 2007 Tibet (z maďarského Sóstó), nyní největší naděje vkládáme do Parise (od roku 2006, z francouzského Beauvalu). Kromě něj v ZOO Liberec žije ještě Artemis a její stále vitální matka Isabella, která v úterý oslavila neuvěřitelné 17. narozeniny.

Rozroste se letos skupina libereckých bílých tygrů? Uvidíte...

Zdroj: ZOO LIBEREC

Notburga
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
u bílých tygrů jsme v liberecké zoo stáli snad hodinu, nemohli jsme se jich nabažit, taky oni byli hlavní lákadlo, proč jsme si vybrali Liberec a přes 4 hodiny cesty autem. Ale stáli za to, byli jsme z nich s přítelem nadšení.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles