8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

ZOO Liberec a její návštěvníky čeká perný víkend

18. 06. 2009 | ZOO Liberec

ZOO Liberec a její návštěvníky čeká v sobotu a neděli 20. a 21. června nejnabitější předprázdninový víkend. V sobotu 21. června se v areálu uskuteční tradiční Vítání prázdnin s libereckým rádiem RCL. Kromě písniček, soutěží a další zábavy se návštěvníkům jako host představí známý rocker Aleš Brichta, který do ZOO dorazí kolem půl dvanácté a pokřtí zde zajímavý pár dravců (druh i jména jsou až do soboty tajná).

Poté Brichta zazpívá několik písní a bude návštěvníkům k dispozici v rámci autogramiády. V sobotu se ale zároveň souběžně uskuteční další akce – S vysloužilým spotřebičem do ZOO se slevou. Návštěvníci, kteří ten den přinesou před zahradu starý elektrický spotřebič (fén, rádio, toustovač, mixér atd.) a zanechají jej ve speciálních vacích, získají od obsluhy kupón na slevu v hodnotě 50 Kč (tj. hodnota dětské vstupenky či poloviny dospělé vstupenky) na vstup do ZOO Liberec v tentýž den.

ZOO Liberec a její návštěvníky čeká perný víkendNeděle pak bude ve znamení letošní kampaně Evropské asociace zoologických zahrad a akvárií European Carnivore Campaign 2009 (Osladíme to i evropským šelmám?). V rámci akce Teddy Bear DayPlyšomedvědí den – se totiž pokusíme vytvořit neoficiální mezizahradní rekord v počtu plyšových medvědů přítomných v jeden den v ZOO.

Pokud tedy návštěvníci zamíří v neděli v době od 9 do 12 hodin do ZOO Liberec a vezmou si s sebou svého plyšového medvěda, budou hned za vstupem do zahrady zaznamenáni našimi sčítacími komisaři. Přesně v poledne se pak všichni návštěvníci s medvědy shromáždí u hlavního pódia, kde pořídíme family photo a oznámíme celkový počet shromážděných medvědů (plyšáky si návštěvníci zase odnesou domů!).

Akce má za cíl upozornit neotřele na šelmí kampaň a informovat o jejích cílech. Jako podpůrná akce slouží od minulého týdne i speciální výstava Soužití s velkými šelmami – 12 barevných bannerů se šelmí tématikou – v našem pavilónu slonů.

Zdroj: ZOO LIBEREC

Notburga
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !