8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zážitky se zvířaty

24. 06. 2009 | Vaše příběhy

Během posledního měsíce jsem navštívila dvě zoologické zahrady. Nejdříve brněnskou zoo, a potom zoo ve Dvoře králové. Nikde se mi  však nepoštěstilo vidět všechna zvířata. V Brně jsem propásla lední medvědy. Zrovna jim čistili výběh. Docela mě to mrzelo, protože se mi je v zoologické zahradě podařilo vidět jen jednou, a to je už hodně dlouho. Bobři byli schovaní uvnitř a spali.

Přemýšlela jsem, jak hezké by bylo vidět je plavat. Dalším zvířátkem, které nebylo možné spatřit, byl dikobraz. Ten nebyl k vidění nikdy, když jsem tuto zoo navštívila.

A ve Dvoře Králové mi zase unikl lev, který byl neustále schovaný v uličce mezi vnitřním a vnějším výběhem. Smůla. Ale vyložené zklamání to nebylo. Vždyť je tam tolik jiných krásných zvířat! Obdivovala jsem hlavně exotické ptáky a surikaty. Ty byly snad nejlepší. Jen ne a ne chvilku postát a pózovat pro fotoaparát. Než jsem se nadála, byly ke mě otočeny zády, nebo zmizely ze záběru. Potvůrky. Na snímku pak byl jen písek a kameny. Několik hezkých fotek ale přece jen mám. 

V této zoo jsem se také nasmála u slonů. Jejich ošetřovateli se nedařilo je dostat dovnitř. Ani lákání na jablíčka a přemlouvání nezabíralo. Nakonec sloni pochopili, že opravdu musí a pomalu se loudali k otevřeným vratům. Teď přemýšlím, do které zoo se příště vydám. Je jich tu tolik, že nevím. Každopádně to nebude hned, přítel už by z toho bláznil. Takže pár měsíců počkat a hurá na další zvířátka!


Autor: Maar

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !