8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ostravská ZOO, jak ji ještě neznáte

28. 06. 2009 | Vaše příběhy

Byli jste se už někdy kouknout v Ostravě? A zamířily Vaše kroky do Ostravské zoologické zahrady? Pokud jste odpověděli shodně ne, tak je tento článek určen přímo pro Vás. Ale možná, že se něco nového dozví i ti, kteří jsou pravidelnými návštěvníky této úchvatné scenerie plné exotických druhů zvířat, krásné zeleně a dobré nálady.

Ostravskou ZOO můžete navštěvovat celý rok. Jste zvědaví, co dělají zvířátka v zimě? Chcete vidět, jak se osvěžují v létě? Tak proč se nepřijít podívat? Otevírací doba se mění jen nepatrně - v zimě se samozřejmě zavírá o pár hodin dřív. Nebudu Vás poučovat o tom, kolik zvířat zde najdete, stejně byste si nedali tu práci s jejich počítáním:) Já se spíš zaměřím na to, čím je ZOO výjimečná.

Plocha k relaxaci je tu opravdu obrovská. Je to jako takový velký zábavní park  Plný atrakcí, zvířat, míst k odpočinku, obchůdků se suvenýry, stánků, podmořských akvárii, průchozích pavilonů a mnoho dalšího. Nebaví Vás procházet vnitřní pavilony? Projděte se kolem venkovních ohrad, většina zvířat se za příznivého počasí stejně zdržuje více venku, než vevnitř. Omrzela Vás expozice zvířat? Nevadí, zajděte si na něco malého k zakousnutí a pokračujte ve svém výletě třeba v odloučených stezkách, které vedou téměř po celé ZOO. Malé upozornění - tyto stezky většinou nejsou značené a mnoho lidí si stěžuje, že se po chvilce ztratí:) Každou cestou, po které jste odbočili se nakonec stejně dostanete zpátky ke vchodu nebo se před vámi rozevře expozice nějakého zvířete, třeba z pohledu, který byste jako obyčejní návštěvníci - nedobrodruzi - třeba jinak vůbec neviděli:)

Ano ZOO v Ostravě je jedním velkým bludištěm, ve kterém načerpáte mnoho sil, které jste pozbyli za ten týden v práci, uvidíte rozmanité množství druhů zvířat, když budete mít to štěstí - shlédnete nějaké to krmení, odpočinete si v krásném prostředí, uděláte mnoho hezkých fotek a večer budete mít jistotu, že Vás malinký drobeček usne, jako byste jej do vody hodili:)


Autor: Simbelmine

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !