Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Výlet do Prahy do zoo

26. 05. 2009 | Vaše příběhy

Ráno jsme měli sraz v Olomouci na hlavním nádraží, jeli jsme brzy ráno a to mě docela štvalo. Koupili jsme si jízdenky a nasedli do vlaku do Prahy. Jeli jsme dlouho, každý se zabavil jinak, někdo poslouchal hudbu, někdo se díval z okna, někdo si četl - aspoň ta cesta rychle utekla.

Potom jsme vystoupili z vlaku a šli jsme na autobus, který nás zavezl k zoo, Kde nám paní učitelka koupila vstupenky a rozdala je. Pak jsme měli v zoo rozchod. Každý šel z někým, měli jsme co dělat, protože v Praze je moc velká ale nádherná zoo. Moc se mi tam líbili tučnáci, sloni, žirafy a lanovka za 15 Kč nás vyvezla nahoru, byla to nádhera.

A ti nadherní papoušci, co tam byli, takoví velcí a nádherně barevní. Zašli jsme se podívat do pavilonu z gorilami, byla tam malá gorila. Zašla jsem potom do obchůdku ze suvenýry, kde jsem si koupila zviřátko žirafu takovou z umělé hmoty, já je totiž sbírám. 

Měli tam moc dobrou zmrzlinu. Jen mě štvalo ta cesta do kopců to u nás v Olomouci v zoo máme skoro rovinu. Vyfotila jsem si pár zvířátek, co se mi moc líbila ať mám nějakou vzpomínku na Prahu v zoo. Ale čas rychle plynul a já musela k východu, kde jsme měli sraz. Potom jsme jeli autobusem a metrem a podívali jsme se na Karlův most, byli jsme na Václavském náměstí kde jsme měli chvíli rozchod, každý zamířil do jiného obchodu.

A pak jsme už jsme šli na vlak. Každý z nás byl unavený a už se těšil domů. Navzájem jsme si vykládali, co jsme všechno viděli, podívali jsme se co jsme vyfotili, měli jsme sebou digitální foťáky, cestou zpět jsme viděli Sazka Arénu. Do Olomouce jsme přijeli večer, kde jsme se rozloučili a každý jel domů, někdo na internát. Moc se mi ten výlet líbi, byl to ten nejhezčí výlet ze všech a chtěla bych se tam ještě někdy s naší třídou podívat nebo z mamkou.

Všem tuto zoo doporučuji, je moc nádherná, každý si najde něco co ho tam zaujme - lanovka, bazének a přes něho most, v tom bazénku se může koupat. Domací zvířátka jako slepice, králici, prasátka, kozy, poníci, na kterých se můžete svézt po zoo se můžete projet v mašince nebo na koni nebo na vozejčku taženým koňma a mají tam úžasně dobrou zmrzlinu, nádherný pavilon, kde lítaji ptáci, je tam i vodopád v tom pavilonu, obrovské želvy...

 

Autor: Kikix13



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !